ilgilenirseniz sevinirim ...

Bir evin bodrumuna yavrulama gafletinde bulundu. Hemen telefonlar edildi alın bunları burdan diye. Dünya yalnız insanların, her yer her şey onların. Hele hele bodrumda kedi mi? Aman Allahım? Bodrum dediğin o MUBAREK yerde kedi nasıl olur. Balkonda hiç olmaz, evde mi nasıl yani, sokakta aman Allahım sokak ta mı? Olmasınlar hiç bir yerde dünya yalnız insanların tekelinde. Çevre, doğa, hayvan !!!!! ONLAR DA NE Kİ?
Yenecek bir şeyse yeriz de yenmez de bunlar neden yaşarlar ki? Alın bunları hemen. Belediyeler uyuyor mu? Oy verdik bir de onlara ....Toplasınlar bunları kardeşim. Öldürür seler mi? EEEE napalım hayat bu...

O sadece bir anneydi oysa.. Doğasının gereğini yerine getirmiş kendince en güvenli yeri bulmuş ve yavrularını doğurmuştu. Onları emzirecek, büyütecek ve hayata hazırlayacaktı. Herşeyi planlamıştı ama en büyük tehlikeyi unutmuştu. İNSAN faktörünü.Ay da yılda bir girdiği bodrumunda bile bir canlının yaşamasına tahammülü olmayan İnsanı...

Şanslı olan bu anne ve 5 yavrusu Odunpazarı Hayvan Sağlık merkezinde yuva bekliyor. İnsanın zulmünden yine duyarlı bir insan bulursa kurtulacaklar. İnsanlığın hala olduğunu onlara göstermek ister misiniz?
Hepsi birbirinden tatlı 5 yavru yuva bekliyor. Annenin kısırlaştırma operasyonu yapılacak yer bulunamazsa alındığı mahalleye bırakılacak. Yavrular sokakta yaşayamaz.

Alpu Yolu Yassıhöyük Mahallesi bitimi Merkezden 15 dakika uzaklıkta.Tel 236 19 70 Kesin almaya kararlıysanız evlere servis yapılır!!!!!!!!!!!!!

Sevgi ve Saygılarımızla
Yaşama saygısı olmayanlar hariç

EHKD
Eskişehir
www.ehkd.org
[email protected]

eskişehir hayvanları koruma derneğinden aldığım mailden alıntıdır.
derneğin bir üyesi olarak bu maile tepkisiz kalmak istemedim.
eğer hayvan severim diyorsanız ve uzun zaman için
bu sorumluluğu alabilirim diyorsanız sizlere de sunmak istedim.
mail de her şey anlatılmış zaten. hayvanalara karşı hassas biri
olarak daha fazla bişi yazmama birilerine sitem etmeme gerek yok.
eğer almaya karar verirseniz bana da ulaşabilirsiniz ya da
verilen numarayı arayarak iletişim kurabilirsiniz :cat:

1003515gl3.jpg

1003517sq3.jpg

Son düzenleme:
çok tatlı bıdıklar. :)
muhtelif pet siteleri ve sahibinden.com'a da ilan verebilirsiniz. daha fazla insan görmüş olur.

çok tatlı bıdıklar. :)
muhtelif pet siteleri ve sahibinden.com'a da ilan verebilirsiniz. daha fazla insan görmüş olur.

ilginiz için teşekkür ederim. derneğimizin başkanı gerekli yerlere iletmiştir
diye düşünüyorum ama ilk toplantımız da bahsettiğiniz siteleri kendilerine önereceğim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar