Süper Moderatör (BBRR)
- Konu Yazar
Bence en büyük eksikliklerimizin başında bildiğini sandığımız şeyleri ne kadar doğru bildiğimizi arada kontrol etmemek geliyor..Konusunda uzman olan insanlar dahi branşlarında olan gelişmeleri takip etmek için konferanslara , seminerlere katılıp kendilerini ve tekniklerini geliştiriyolar bizler motor sürücüleri olarak acaba bunu yapıyomuyuz...
Biliyoruz, ama ne kadar doğru ,viraja giriyoruz acaba bunun daha kolay daha emniyetli bi yolu varmı..
Sert fren yapacaz ya motoru kaydırırsak ne olacak..yapabileceğimiz bişey varmı...
Arazi şartları değişti acaba hangi sürat bu şartlar için en iyisi..
Alınabilecek maximum risk nedir .Sınırlarımız nerde sona erer..
İşte bunları öğrenmek mümkün ..
Bu işi Türkiye"de Honda, BMW ve EMOK yapıyordu ...son günlerde Sitemizin sponsoru olan Gelişim de bu eğitime başladı .Bence çok gerekli olan bi işe soyundular hatta geç bile kaldılar pazarda talep yoğun ve arz az olduğundan bu eğitimin fiyatları çok uçuktu...İstanbula ilk gidişimde bu eğitime katılıp eksiklerimi görme niyetindeyim ...
Fiyatlar gayet makul ve mantıklı özellikle eğitmenlerin ADAC sertifikalı olması çok önemli ...
Yani bu eğitimi veren hocalar Avrupa standartlarında bu eğitimi vermeye ehil kişiler..
Hep şunu dile getirdim getirmeye devam edeceğim ..Motorun kaportası sizsiniz eğitim almadan 50cc bir motor bile ölüm makinesidir..motor kullamak dünyada ki en büyük zevklerden biridir ..Hele hele bu işi bilerek yapmanın tadına doyum olmaz...
Sevgili İbrahim kolay gelsin ...MT ye özel şartlar olacaktır elbet
..MT üyesi olmak ayrıcalıklı olmak demektir..:cat:
eğitim hakkında daha verimli bilgilere ulaşmak için
www.motoregitimi.com
Biliyoruz, ama ne kadar doğru ,viraja giriyoruz acaba bunun daha kolay daha emniyetli bi yolu varmı..
Sert fren yapacaz ya motoru kaydırırsak ne olacak..yapabileceğimiz bişey varmı...
Arazi şartları değişti acaba hangi sürat bu şartlar için en iyisi..
Alınabilecek maximum risk nedir .Sınırlarımız nerde sona erer..
İşte bunları öğrenmek mümkün ..
Bu işi Türkiye"de Honda, BMW ve EMOK yapıyordu ...son günlerde Sitemizin sponsoru olan Gelişim de bu eğitime başladı .Bence çok gerekli olan bi işe soyundular hatta geç bile kaldılar pazarda talep yoğun ve arz az olduğundan bu eğitimin fiyatları çok uçuktu...İstanbula ilk gidişimde bu eğitime katılıp eksiklerimi görme niyetindeyim ...
Fiyatlar gayet makul ve mantıklı özellikle eğitmenlerin ADAC sertifikalı olması çok önemli ...
Yani bu eğitimi veren hocalar Avrupa standartlarında bu eğitimi vermeye ehil kişiler..
Hep şunu dile getirdim getirmeye devam edeceğim ..Motorun kaportası sizsiniz eğitim almadan 50cc bir motor bile ölüm makinesidir..motor kullamak dünyada ki en büyük zevklerden biridir ..Hele hele bu işi bilerek yapmanın tadına doyum olmaz...
Sevgili İbrahim kolay gelsin ...MT ye özel şartlar olacaktır elbet
eğitim hakkında daha verimli bilgilere ulaşmak için
www.motoregitimi.com
Son düzenleme: