İleri sürüş okumaları

yzo

Üşenmeyin, indirin, okuyun, öğrenin, doğru uygulayın, öğretin..
Teşekkürler , önemli bir paylaşım.

Hazır lokma derlenmiş toparlanmış. Daha ne ister insanlar...
Zafer hocam emeğinize sağlık. Foruma üye olduğumdan beri geçmiş paylaşımlarınızı dikkatle takip ediyorum..

Hocam çok sağolun böyle bir yazıyı okumama bitirmeme sebep olduğunuz için yüreğinize sağlık.

Eğitimin son cümlesi bence en anlamlı kapanış olmuş grup gezmeye hasta olsan biri olarak tek kelimeyle bayıldım

"Son olarak da; Grup halinde sürüş yapan motorcular, bireysel olarak sürüş yapan bir motorcudan çok daha fazla dikkat çeker. Bu sebeple; Grup sürüşü yaparken, bu güzel hobimiz için "iyi elçiler olmak" veya gelişinizi gören İnsanları, öldüresiye korkutan "Serseri Motorcular" olmak sizin elinizdedir. Bunun her zaman bilincinde olalım lütfen..Sevgilerimle.

Ayrıca Türkiye yolları ve Türk sürücüler hakkında, Profesyonel yabancı sürücülerin, "Asfaltsız ve mıcırlı olan kilometrelerce yollarda, benim yol konusunda tedirgin olduğum noktalarda, korkusuzca gülümseyip şakalaşarak sürüyorlar." Tarzı kısımlar, istemsizce göğsümü kabarttı.

Okumayan çok şey kaybeder dediğim yazı çok nadirdir.
Ama bunu okumayan, bindiği makina hakkında büyük miktarda bilgiden mahrum kalır.
Sıkılmadan en azından boş zamanlarinizda mutlakta okuyun.

Tskler zaferce her motosiklet kullanan kisilerin kesinlikle okumasi gereken cok guzel bilgiler..

Pdf dokümanına bazı makaleler ekledim ve dosyayı kendi bloguma taşıdım. yine tablet veya iri telefon ekranları üzerinde kolayca okunabilmesi amacıyla Verdana 14 punto kullandım.

Zafer Hocam teşekkürler, blogunuz tahminimden daha güzel puntolar olsun, içerik olsun. Çok faydalı buldum, insan bazen kendine

fazla güveniyor, salıyor.Göz atınca bile anladım ki daha öğrenecek ve unutmamam gereken çok şey var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar