Bende esenyurtta oturuyorum hocam. Tertemiz bakıyorum motora. Ama dışarı bile çıkmıyorum iş haricinde. Igrenc bir yer. Yıllar önce ne güzeldi oysaKalbimi kırdın küstüm sana
Yani şimdi Ben hava filtresini en güzel şekilde temizleyip yerine koyup vidalarını bile aman yalama olmasın diye kıvamında olur şeklinde sıkan yağ değimi için takım taklavat alıp km resinden önce en kalite yağı değişip yağ tapası yalama olmasın diye dikkatli şekilde sıkan ben en kaliteli şanzıman yağıyla her 3 binde km rede bir değişim yapan ben bujisini daha gideri varken en kalite ngk buji alıp takan ben benzini aynı benzin ci ve aynı ponpadan en kalite nitro denen zıkımı koyan ben aküsünü kalite akü alıp takan benz motoru olması gerektirdiği gibi kulanan ben bana damı gardaş kalbim kırık hüzünlüyüm oldu mu bea :salut:
Daha çoook böyle ilan göreceğiz,hiç bir yaptırım yok ki pratikte. Yani motorun km'sinin orjinal olması da artık bir özellik oldu, hani "Abs var, led farlar var, km ile oynanmamış..."r:
Depo değişik değil o ilanda, o motosikletin grisi ve siyahı var, grisinde motor siyah iken depo gri. Siyah versiyonunda isedepo dahil hepsi siyah. Satan adamı gömeceksek de bilgili ve ayarlı gömelim :mrgreen: Ayrıca o depo araba parçasından daha pahalı neredeyse. Örnek vermek gerekirse o motorun F modelinin(Full karenajlı modeli) sadece bir tarafının yan karenajının 6yüz küsür tl'lerde fiyatı var.
O motordan bahsettiğimi nerden çıkarttınız ya da anladınız çözemedim.
Yok ben genel olarak söylüyorum.O mesajınızdan 5-6 mesaj yukarı bakarsanız nerden çıkarım yaptığımı anlayabilrsinizVerilen örnek ilandaki açıklama tam sizin serzenişiniz ile örtüşüyordu da onun için öyle olduğunu varsaymıştım. Öyle değilse (ki değil sanırım) benim yanlış öngörüm.:rendeer:
Bende esenyurtta oturuyorum hocam. Tertemiz bakıyorum motora. Ama dışarı bile çıkmıyorum iş haricinde. Igrenc bir yer. Yıllar önce ne güzeldi oysa![]()
Evet malesef yeni yapılar yüzünden maf ettiler Meydandaki cami arkasını hiç sormar:
"Arabanın tavanında dansöz oynattım, boyasında sorun yok sadece göçük düzeltme yapılması lazım"'ı gördü bu gözler.
Düşük km arayanlar buyursun diye bi başlık vardı malum sitede, içeri girdim 43 bin küsürdeydi. 2007 model icin gayet normalmismiş.. Bu tipler yüzünden hep sıfır motor alıyorum. 500 cc ye gücüm yetmiyorsa 250 sini alıyorum. Sıfır olsun benim olsun.
"Arabanın tavanında dansöz oynattım, boyasında sorun yok sadece göçük düzeltme yapılması lazım"'ı gördü bu gözler.
Bir motor/araba, istanbul esenyurt'ta satılıksa uzak durun. Her türlü üç kagitçilik olur burada.
Bir de şey var motor sadece güzel havalarda kullanılmış yağmur çamur yüzü görmemiştir)
Dost'a gidecek motor))