İlanı Okuyun ve gülmekten kırılın :)

Öncelikle ilan sahibiyle konuştum..Kendisini bu kadar açık olmasından ötürü takdir ettim :) Çok komik bi kişilik örneğiydi vatandaş :)

Açıklamasına gelince : Abi diyor , Sanki tarabyada yalı dairesi satıyoruz bi teklifler bir mesajlar geliyo diyo gülmekten mide rahatsızlığı yaşarsın diyo , Ulan altı üstü klübe işte diyor...

Açıklamayı mutlaka okuyun.....

http://www.sahibinden.com/sahibinden_meziyetli_ev-99WQQaXQQ22646095WQQpXQQdisplayitem

Dürüst satıçı allah orda yasayana sabır versin. bakarken okurken benim icim karardı...

"yağmurda direk içeriye su alıyor ,dalgıç motorda evin yanında hediye olarak verilecektir"
"2 bölme yapıp daireyi 1+0 dan 2+1 sürüme upgrade ettim"(herhalde iPhone Kullanıcısı)
"dairemizde kombi mevcut sanıyorduk düne kadar ama dün ziyaretime gelen bir arkadaşın bunun kombi değil demir dökümün 13 sene önce ürettiği hermetik şofben olduğunu ve halasının evindede hala aynı şofbenin kullanıldığını söylemesi üzerine gerçeği anlamış olduk dürüst ve ilkeli bir satıcı olarakta insanları kandırmadan,en açık haliyle bunu izah ediyorum "

"bukadar rutubetli bir ortamda yaşayan sağlıklı ve erişkin bir insan 15 ila 21 ay arası kesin verem olur(doktor raporu sunulacaktır)tüm bu yazılanlardan sonra hala bu evi satın almak isteyen bir arkadaş olursa alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun."

Kombi olayı Süper :)

Anıl adamla aran iyi ya senin artık aramızı bulursun bende alırım o zaman biraz içini restore edip satarak yolumuzu bulur motorları büyütürüz die düşündüm abi :)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav bu tarz ilan vermek de moda oldu nerdeyse. 1-2 tanesi ilgi çekince, hepsi öyle olacak zannediyorlar. ama bana inanılmaz itici gelmeye başladı artık bu alaycı tarzdaki ilanlar.

bunun adı dürüstlük filan değil, bunun adı resmen "suyunu çıkarmak"...

yav bu tarz ilan vermek de moda oldu nerdeyse. 1-2 tanesi ilgi çekince, hepsi öyle olacak zannediyorlar. ama bana inanılmaz itici gelmeye başladı artık bu alaycı tarzdaki ilanlar.

bunun adı dürüstlük filan değil, bunun adı resmen "suyunu çıkarmak"...

katılmamak elde değil

Hehehe Arkadaş:cat:

Böyle bir evde bekar gençliğimin 1 yılını heba etmiştim:pale: Kuburdan çıkan fareler çel-yat üzerinde akşamdan kalan ne varsa yirlerdi. Kalan Rakıyı içtiklerini gördüğümde şok olmuştım:mrgreen: Hava azıcık güneşlenince duvardaki yosunları çalı süpürgesi ile zımparalardım:) Zordur bekar öğrenci evinde yaşamak...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
varoş desen değil yazı ve imla harika, soy isim biraz fake gibi geldi, ayrıca bu arkadaş bu evi neden almış anlamışda değilim doğrusu. hevesle aldığı bu evden sanırım sıkı bir tecrübe edinmiş, allah hiç birimizi bu zindan tipli evlere ve semtlere düşürmesin

bu istanbulda ne var anlamıyorum wc olmayacak yere evler sıkıştırmışlar zaten kağıthane ne garip bir yerdir istanbulun havası başka oranın 2 kat beter bir başkadır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar