İlana bi bakarmısınız

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bence super bir makina.
hiç bir sorun yok gibi duruyor.
Hatta kendisi bile yok gibi duruyor.
Hemen al.:cat:

Link görünmüyor.
(16 günde 8 konu, son 3 günde 4 konu açarak rekora koşuyorsun)
Olcan da sağolsun konuları kilitlemekten usanmadı:mrgreen:

F54

vallaha 10,5 numara motosiklet sen almassan kesin başkası kapar bunu:p

güngör motor bunun sıfırını 4700 liraya veriyor...
ikinci eli bu kadar edermi....

bu ilanı ben görsem kaçarım adamı görmüyomusunuz nası bi tip motorun halini görmüyomusunuz nasıl kullanıldığı ve sahibi hakkında az çok fikir edinebilirsiniz. sakın düşünme derim. aynalar yok her yanına acayip şeyler yapmışlar orjinallik zaten bitmiş. kartal-maltepe minibüslerine dönmüş.. ve egzozda emanet duruyo.

slm

ılandakı motor 2009 model 28000 km de sızın paranız olsa alırmıydınız allah askına 2010 modelleri bile bazı bayıler indirimli verirken siz kendiniz olsanız 29000 km motoru 4300 alırmıydınız .her malın bir oluru var extrası ne olursa olsun.kardeş sen aldırma sıfır 2010 model bir üst kasaları bazı bayiler uyguna verir git hatta taksit bile yaparlar 300-500 fazla ver sıfır al

Son düzenleme:
arkadaşlar doğru yazmışler bende araştırdım o motor ikinci el hiç kurcalanmamış olsa bile fiyat fazla. zaten benim gibi 96 kg adamı o motor kaldırmaz.biraz genç işi.sahibi hakkında bir kardeşimiz " adamın tipine bak " demiş bu yakıştırma hatalı. herkesin bir mizacı vardır bu kusur değil belki tanısak çok temiz iyi bir insan. motorun dış görünüşü her zaman resimlerde aldatıcıdır ben çok motor görüp almaya gitmişimdir resim nerde o motor nerde alakası bile olmuyor bazen.

dostum tabikide tercih senın ama ben bunu alma derim bütcen ne bilmem ama bu makınanın 0 km si zaten 5,435 lira yanı senın verdiğin linktekı o motora buna yakın bi ücret vermek iyi olmaz ben sıfırını al derim tabıkı imkan varsa ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar