ilan hakkında yardım

Bence alınır hatta çok uygun bi fiyat yazmış yaa,paraya çok sıkışmış heralde bu canavar ben de olsa 10 binden aşağı vermem hiç kaçırma

ingiltere krali, rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, backenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot ve fenerbahçeli cemil tarafından kullanılan otomobil bu...

adam maytap geçmiş ama çok güldüm ya
modifiye oto merakın varsa(ve yapasın varsa tabii) al değilse hiç bulaşma

Gül Gül öldüm yaa :queen::queen::queen:
Bu kadar yaratıcılık olur helal olsun adama :thumleft::flower::flower:

ilan yıllardır sahibinden.com da en beğenilenler arasında...tıklanma sayısına aldanmayın ilk bu ilana baktığımda o sayının 20 katıydı...
http://www.sahibinden.com/WQQozel_kategoriXQQlegendWQQpXQQsearch adresinde diğer efsane ilanlar görülebilir gerçekten çok keyifli

evet gerçek ilan arkadaşın verdiği ilandır sahibindenin efsane ilanlarında zaten biri araklayıp tekrar canlandırmak istemiş herhalde. yartıcı olun kardeşim taklit yapmayın:queen:

evet gerçek ilan arkadaşın verdiği ilandır sahibindenin efsane ilanlarında zaten biri araklayıp tekrar canlandırmak istemiş herhalde. yartıcı olun kardeşim taklit yapmayın:queen:
tamda bunu söyleyecektim. Çünkü bu ilanı daha öncelerde efsanel ilanlarda görmüştüm.. :) efsane olmak her babayiğidin harcı değildir. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar