ikNaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cümleten S.a arkadaslar.. sizden bi knuda yarım istiyorm .. benim motor almam lazım ama ewdekiler izin wermiyor nasıl ikna edebilirm.. görüyorum ki forumda nerdeyse herkezin bir motoru war.. nasıl bişey demeliyim ki ikna edeyim yardımcı olun lütfenn..

İkna edemezsin boşuna uğraşma. Çevrendekilerin muhalefetine rağmen alıyosan al. Kendi paranı kazanıyosan ve reşitsen alabilirsin. Ama baba parasıyla alacaksan zor biraz!

üni sınavına hazırlanıyorum ama 500 ytl war su an.. para sorun deil ki tehlikeli oldugu için almıyolar ..

bu konuda forumda bir çok kez tartışıldı arama yaparsan orada yazılan cevapları kullanabilirsin

dostum sana hemen 500ytl ye bi tane motor ayarlaya bilirim ramzey mobilet var istersen eger ilk defa kullanacaksan alışman açısından süper derim ne dersin

bu türkçeyle ikna edemezsin kardeşş dilimizi lütfen güzel konuşalım Türkçe kelimelerde ( w ) harfi yok bilgine

Son düzenleme:
efendy iso +1:)
motordan zevk aldığını onlara hissettirmen lazım benimkilerde istemiyolartdı ama şimdi benden hevesliler valla:mrgreen:
posterler as odana:mrgreen:
sabah kalk rüyamda motosikletler gördüm de yap bişiler kolay gelsin:)

walaaa bence de ikna etmen zor :) benm gibi sabah yaya çıkcan akşam motorla gelcen ondan sonra bişi diyemiyolar :)

bu türkçeyle ikna edemezsin kardeşş dilimizi lütfen güzel konuşalım Türkçe kelimelerde ( w ) harfi yok bilgine

Eleştirmek adına nelere dikkat diyoruz değil mi,adam gelmiş yardım istemiş, bir soru sormuş, yardım edebiliyorsak ederiz edemiyorsak zaten söyleyecek birşeyimiz olmaz, ama yok aslında oluyormuş, madem yardım yok eleştiri var. :farao: Türkçe de ona bakarsan cümlenin ilk harfi büyük harfle başlar. cümle içinde virgül kullanmaz isen okuyana nefes aldırmak için fırsatta vermezsin gibi,, ilgi ve alakasız eleştiri yapayım o zaman bende. Hatta sorulan soruya cevabı olmayan herkes: ''Aman adam ne yazmış bir bakayım da eleştireyim diye birşeyler daha yazsın''. Konu ile ilgisiz mesaj yazmaktan forum kuralları gereği mesajının silinmesi gerekiyor. Sakın yanlış anlama beni, ama yazım - imla kurallarında ki hatayı en aza indirgemek için yardımcı olmaya çalıştım diyorsan, açarsın bi topic. Bildiğimiz doğruları ve sık kullanılan hataları yazarız birşeyler öğreniriz. Henüz 10 mesaj bile yazmamış birisine, bu şekilde eleştiri yazmak hiç birşekilde yapıcı olmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
walaaa bence de ikna etmen zor :) benm gibi sabah yaya çıkcan akşam motorla gelcen ondan sonra bişi diyemiyolar :)
tambende böyle diycektim kaçırdık tühh
evlenmeden önce evdekilere bu taktiği deyişik şekillerde bende çok uyguladım çok etkili bi taktiktir destekliyorum:cat:
sonuçta anne baba, biraz ağla sızla duygu sömürüsü falan filan makina cillop gibi yanında zaten bişey olmaz sonra unutup giderler :cat:
sonra güven vercen tabi...

Eleştirmek adına nelere dikkat diyoruz değil mi,adam gelmiş yardım istemiş, bir soru sormuş, yardım edebiliyorsak ederiz edemiyorsak zaten söyleyecek birşeyimiz olmaz, ama yok aslında oluyormuş, madem yardım yok eleştiri var. :farao: Türkçe de ona bakarsan cümlenin ilk harfi büyük harfle başlar. cümle içinde virgül kullanmaz isen okuyana nefes aldırmak için fırsatta vermezsin gibi,, ilgi ve alakasız eleştiri yapayım o zaman bende. Hatta sorulan soruya cevabı olmayan herkes: ''Aman adam ne yazmış bir bakayım da eleştireyim diye birşeyler daha yazsın''. Konu ile ilgisiz mesaj yazmaktan forum kuralları gereği mesajının silinmesi gerekiyor. Sakın yanlış anlama beni, ama yazım - imla kurallarında ki hatayı en aza indirgemek için yardımcı olmaya çalıştım diyorsan, açarsın bi topic. Bildiğimiz doğruları ve sık kullanılan hataları yazarız birşeyler öğreniriz. Henüz 10 mesaj bile yazmamış birisine, bu şekilde eleştiri yazmak hiç birşekilde yapıcı olmaz.

evet haklısın eşşeklik ettim kardeş yazım kuralları içinde topiq açalım aile nasıl ikna edilir diye on yüz hatta bin tane topiq var bunları önlemek içinde topiq açalım sonra birbirimiz eleştirmek içinde topiq açalım cbr-jawa topiği açalım hangisi daha hızlı topiği açalımm herkes hiçbişeyi araştırmadan topiq açsınn ohh ne güzell sonrada şey olur yavvv bu mt çok sıkıcı hep gereksiz topiqlerle dolu umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır bu arada kimseyi eleştirmek gibi bi saplantım yok mesajlarımı kontrol edersen hiç kimseyi eleştirmiş değilim nokta virgül bunlar ince şeyler haklısın ama (w) kullanmakta sence doğruysa bencede doğrudur

fikrim arkadaşı burda uyarmaktır bunun için topiq açmak değil

SAYGILAR

Son düzenleme:
Gereksiz topiclerin fazla olduğu hakkında mütabıkız. Sadece arkadaşın mesaj sayısına baktım ve ''2'' yazıyordu. Empati yaparsan bnm demek istediğimi de anlarsın.Ben seni gayet iyi anlıyorum. Bir çoğumuz buraya yeni üye olduğunda açtığımız topiğe güzel cvp gelecek merakı ile durmadan başlığı kontrol ediyorduk.
Olay sen ben değil, ama bir çok arkadaşın yüzünden bazı kişilerin heveslerinin kırıldığını bir çoğumuz biliyoruz. öyle olsun istemedim. Saygılarımla . . .

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet haklısın eşşeklik ettim kardeş yazım kuralları içinde topiq açalım aile nasıl ikna edilir diye on yüz hatta bin tane topiq var bunları önlemek içinde topiq açalım sonra birbirimiz eleştirmek içinde topiq açalım cbr-jawa topiği açalım hangisi daha hızlı topiği açalımm herkes hiçbişeyi araştırmadan topiq açsınn ohh ne güzell sonrada şey olur yavvv bu mt çok sıkıcı hep gereksiz topiqlerle dolu umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır bu arada kimseyi eleştirmek gibi bi saplantım yok mesajlarımı kontrol edersen hiç kimseyi eleştirmiş değilim nokta virgül bunlar ince şeyler haklısın ama (w) kullanmakta sence doğruysa bencede doğrudur

fikrim arkadaşı burda uyarmaktır bunun için topiq açmak değil

SAYGILAR

Bu olay biraz benimki senden kara olmuş :queen:

Türkçesi "topik"(gerçi sözlükte yok ama olsada "Q" ile yer alamaz), ingilizcesi "topic" şeklinde. :p

yavvv hep konu diye yazardım ilk defa topic yazdım onuda yanlış yazmışımmm hayrettt:mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben de şimdi mesaj yazdığında gülümsüyorsa, kıvrak zekalı biridir diyordum..:cat:

Bu arada koptum tabi :queen::queen::queen:

eğer etkilenen bir ailen varsa alıcaksın bu siteden bi büyüğünü tanıştırıcaksın sonra o anlatıcak herşeyi sonra iş olucak ben öle yaptım bide doğmamış oğuluma mektupu bi okut kesin alırlar :mrgreen::mrgreen:

yaa valla bizimkilerde cok karsıydılar ve motosiklet ismi duymak istemıyolardı fakat camii imamı gibi 5 vakit ' ben motosiklet istıyorum ' diye 4 sene aile reisinin kulagına dersen tam 17 ne basılınca alınıyor :)
sevgılerımle :rendeer:

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar