İKNA ÇABALARI...

Herkese selamlar 17 yaşındayım lise son sınıf öğrencisiyim ve üniversite sınavına hazırlanıyorum. Bu yaz babama motosiklet alması için çok ısrar ettim ama hayır diyo derslerimi boşlarmışım ders çalışmazmışım ya kawasaki ninja 250 yada honda cbr 250r istiyorum sizce nasıl iknna edebilirim

Bi Biskrem versem dicen :))) "Mutlu olmak istiyorsanız, Kimseden hiçbir şey beklemeyin." Sabret zafer senin olacaktır :)

Çok basit.

Önce derslerini atlatacaksın.

Yani şu sınavları geçeceksin.

Yaz gelincede bak bana derslerimi boşlama tehlikesi var diye motor almamıştın.

Şimdiyse derslerim bitti diyeceksin.

Eğer üniversite sınavından da güzel bir puan alırsan motorunu sen söylemeden baban kapına çeker merak etme.

Kendin çalış para kazan onunla al. Bende senle tamamen aynı şartlardayım ama hiç bir zaman babama bana motor al demedim .
İstediğim bişey varsa kendi paramla alırım .Sende öyle yap , yapamıyosan almıcaksın bu kadar basit.

teşekkürler aslında güzel olurdu dersaneye ve okula gider gelirdim ama hayırlısı neyse o olsun

Hemen hemen bende aynı durumdayım kendi paramla ybr aldım yaza dogruda cbr250r alacağım kimsede birşey demiyor böyle olunca sadece dikkat diyorlar

Sen okulunu bitireceksin, sağlam üniversiteye gidecek, kimseye muhtaç olmadan işlerini halledeceksin. Babanda olsa eğilme.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çalış kendin al. Bu hayatta kimseden kimseye hayır yok.

çalış iyi bir üniversite = babandan gelecek cıbır veya ninja bunun hayaliyle derse de motive olursun

ben de lise 2deyim geçen sene 6 ay motosikletimi vermemişlerdi derslerim de iyiydi aynen dersleri bırakırsın demişlerdi bana da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar