İkinci motosiklet?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
eksantrik milinin ne olduğunu bile bilmiyorum umrumda da değil bütçeme uygun en iyi 2 motordan birisi ekzantrik mili sorunu var diye gidip 2023 10bin kmde 790adv yerine aynı paraya 10 senelik v strom mu alayım yani
...
Yani seçeneklerden biri Tuareg diğeri 790 iken V Strom almayı becerebilirsen çok ilginç olur gerçekten 🤣💦

Motosikleti
İki Teker Havada
Selamlar herkese. Halihazırda Forza 250 sahibiyim. Motorumu seviyorum, şehiriçinde ve asfaltta işimi fazlasıyla görüyor. Fakat haftasonları dağ yollarında ve sert arazi olmasa da toprakta sürebileceğim bi motor daha almayı düşünüyorum Forzanın yanına. Boyum 195 cm. Fiyat performans bakımından hangi motorları önerirsiniz?
Voge Ds525x öneririm
Norveç turuna artçılı giden arkadaşımız 15 bin km motor tık demedi sorunsuz bir motor

Ktm 1290 s lar var piyasada bayağı da hesaplı satıyorlar. Bu motosikletlerin kroniği falan var mıdır? 20-30 k da alınabilir hesaplı olanlar var. Herhangi bir kalıtsal sorunları yoksa çok ciddi düşünebilirim. Kendi adıma.

Motosikleti
İki Teker Havada
İkinci motosiklet yerine hiç ATV düşündünüz mü?

Selamlar herkese. Halihazırda Forza 250 sahibiyim. Motorumu seviyorum, şehiriçinde ve asfaltta işimi fazlasıyla görüyor. Fakat haftasonları dağ yollarında ve sert arazi olmasa da toprakta sürebileceğim bi motor daha almayı düşünüyorum Forzanın yanına. Boyum 195 cm. Fiyat performans bakımından hangi motorları önerirsiniz?
Para bütçe imkan varsa brixton marka caferacer bak 500cc falan olan modelleri var. Giyersin deri ceketi İngiliz sarı deri eldiven giyen caferacercı abiler gibi gezersin ormanlarda😀

Motosikleti
HONDA FORZA 250
Para bütçe imkan varsa brixton marka caferacer bak 500cc falan olan modelleri var. Giyersin deri ceketi İngiliz sarı deri eldiven giyen caferacercı abiler gibi gezersin ormanlarda😀
Gün batımına doğru sürüp video çekeriz artık😀

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ktm 1290 s lar var piyasada bayağı da hesaplı satıyorlar. Bu motosikletlerin kroniği falan var mıdır? 20-30 k da alınabilir hesaplı olanlar var. Herhangi bir kalıtsal sorunları yoksa çok ciddi düşünebilirim. Kendi adıma.
bmw hariç bütün avrupalı motorlar hakettiğinden ucuza satılıyor ktm de en az piyasası olan olabilir yılda 2 3 kişi anca alıcı çıkıyordur 1 senedir ilanda olan 790 vardı hızlı satmak istiyorlarsa mecbur komik fiyatlara koyuyorlar yolda kalanlar 1 2 kere duydum ama hepsi yazılımsal sorunlardı bir de gagasız adv motorlarda olan 140ların üstünde wobble da oluyor diye biliyorum

Gün batımına doğru sürüp video çekeriz artık😀
valla öyle birde bunlar herkeste olan motorlar değil. Bizim ülkede motosikletlere doblo almak gibi bir bakış var. Herkes hep bilinen ve tutan kullanışlı bir kaç modele yoğunluk veriyor. KTM ne mesela ? çok sıradan ve herkesin aklına ilk gelen şeylerden biri. Ama motor dediğin biraz hava civa ve karizma işi yani bir çeşit erkek oyuncağı. Alcan bincen trafikte bağırtınca millet bir dönüp bakcak bu neymiş ya ilk daha görüyorum diye düşüncek. Sizde zaten scooter var, daha havalı civalı dönüp dönüp kendine baktırcak tip motorlar burda fark yaratır.

Motosikleti
HONDA FORZA 250
valla öyle birde bunlar herkeste olan motorlar değil. Bizim ülkede motosikletlere doblo almak gibi bir bakış var. Herkes hep bilinen ve tutan kullanışlı bir kaç modele yoğunluk veriyor. KTM ne mesela ? çok sıradan ve herkesin aklına ilk gelen şeylerden biri. Ama motor dediğin biraz hava civa ve karizma işi yani bir çeşit erkek oyuncağı. Alcan bincen trafikte bağırtınca millet bir dönüp bakcak bu neymiş ya ilk daha görüyorum diye düşüncek. Sizde zaten scooter var, daha havalı civalı dönüp dönüp kendine baktırcak tip motorlar burda fark yaratır.
TEŞEKKÜRLER HOCAM FİKİRLERİN İÇİN, KATILIYORUM SÖYLEDİKLERİNE. AMA BİRAZ DA EKONOMİ İŞİN İÇİNE GİRİYOR, SATABİLME DURUMUNA DA BAKIYORUZ İSTER İSTEMEZ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar