İkinci Mersin Buluşması

alper resimlerin tümünü zip yapıcaltın ne oldu. bende istiyorum yauvv:mrgreen:
dün adanadaydım iş için. numune hastanesi civarında o kawasaki yi gördüm ama motoru süren,hondayı süren bandanalı abiydi.kafamla selam verdim oda bana selam verdi.ben durdum oda motorla benim tarafa doğru geldi. sanki yavaşlar gibi oldu ama yanımdan pat pat pat sesleriyle uzaklaştı :salut: ben o motora binmek istiyorum yaaaa...
ayrıca biri gezimi dedi :queen:

benkaan' Alıntı:
ellerine sağlık alper. resimler çok güzel. devamını bende isterim. gidonda olan boşluk beni gerçekten korkuttu.ama canım motorum beni üzmedi. iyiki gitmişiz. benim kız arkadaşımda iyiden iyiye kızmaya başladı. onu gezdirmiyormuşum :mrgreen: bende " birdahaki geziye kızlarda gelicek..." dedim. korku sen nelere kadirsin :queen:
01 ts 592 abicim adını unuttum :salut: lütfen senle irtibata geçelim. sana hayran oldum.
bide o kawasakinin egzozuna. söz verdi kawasakili abi beni artçısı yapıcak bigün:cherry:
mersin mt tekrar elinize ayağınıza sağlık...
Dostum sahip çıkan olmazssa siyah inci benim yani 01 TS 592:) adım yusuf namı diğer kılıçbalığı
ama artçılık konusunda sana başkası söz vermiş sanırım.çünki beni bilirler ben hemcinsimi artçı olarak bindirmem ehehhe karizmaya ters anlarsın ya.
siyah incime binebilmek için

Karşı cinsim olacak bu birrrrr
siyah giynicek buda ikiiiiii
sizleri seviyorum kendinize iyi bakın akında yine gelicez
23 ü gibi dalış var boğsakta.
yazdıklarım seni üzdüyse özür :rendeer: :rendeer:

iyiki erken döndük millet ben orda iken mt den kimse yoktu allah allah bidaha çok hızlı gitmicem

kılıçbalığı abicim sen benim duayenim oldun.bende büyüyünce sen gibi olucam :queen: . biliyorum söz veren sen değildin. ama senin samimi ve sıcak tavrın, bide o motorun üstündeki duruşun beni eritti :cherry: irtibatı koparmayalım abi:rendeer:

sorunsuz gecmesıne sevındım kardes ...
i gezdınız

ben hıc boyle bı grıpla cıkmadım ya 2 kısı yada tek)-:

benkaan' Alıntı:
kılıçbalığı abicim sen benim duayenim oldun.bende büyüyünce sen gibi olucam :queen: . biliyorum söz veren sen değildin. ama senin samimi ve sıcak tavrın, bide o motorun üstündeki duruşun beni eritti :cherry: irtibatı koparmayalım abi:rendeer:
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :cherry: herzaman yanınızdayım dostlar

MOTOR nick i ile katılan enduru sahibi abimiz. Madem buluşmalar sazlı sözlü oluyor,biz de bundan sonraki bulusmalara gitarlarımızla geliriz.muhabbet guzel olur. art niyet ve ben muzikle ilgileniyoruz. bir de gruba yeni katılan fire hunter da profesyonel olarak ilgilendiğini yazmış.
o gece orda(boğsak) kamp ateşi ,muzik... keyfin doruguna tırmanmışsınız. Umarım bir dahakini hep beraber yaparız. Mersin mt.

çağrıcığğğğııım tesüf ederim bende müzikle ilgileniyorum. beni niye saf dışı bırakıyorsun ağlarım bak:p
handsome motorbike çıııııı çağrııııı (çaktırma yarım yamalak ingilizceyle anca bu oldu :rendeer: )

saz söz iyi güzel hoşta, hani gezi, bir gezi ile bırakmayacaksınızdır zahir ha:) :rendeer:

Çok güzel bir gezi yapmışsınız:)
Sanki kısa bir süre önce toplanamıyoruz, gezemiyoruz diyenler değilmişsiniz gibi:)
Nefis görüntüler ve paylaşımlar için teşekkürler:rendeer:
Takipteyiz:cat: 3. Mersin buluşmasını sabırsızlıkla bekliyoruz:)

saolun hocam ilginiz için teşekkrler.. tabi bu arada arkadaşlarada teşekkrler gerçekten ilk için gayet güzel bir gezi oldu.. :cat:

bu bana yapılırmı:pr: :pr: neyse doğru zaman geldiğinde bede orda olacam inşallah herese selamlar udi Aziz

güzel resimler...:rendeer:

01 TS 592...sağaaa çekkk...pıhh..pıhh...592 kenaraaa çekkkk...

abicim bu ne karizma ve kalp güzelliğidir...canımsın benim abişim reisim...:rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar