İkinci elde kaç km olmalıdır

Arkadaşlar R125 almak istiyorum ikinci el bir tane buldum 16.000 KM'deymiş motosiklet iyi midir kilometresi . Ben denizlide oturuyorum motor istanbulda nasıl alınacak o motor ordan hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız çok makbule geçer . Şimdiden teşekkürler

Motosikleti
600RR
Arkadaşlar R125 almak istiyorum ikinci el bir tane buldum 16.000 KM'deymiş motosiklet iyi midir kilometresi . Ben denizlide oturuyorum motor istanbulda nasıl alınacak o motor ordan hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız çok makbule geçer . Şimdiden teşekkürler

sen zahmet etme ben alıp getiririm:santa:

Bendeki motosiklet 34500 de 2011 model gidiyo yani bir sıkıntı yok hehe

16.000 km ikinci el motor için çok fazla.
İkinci ellerde en fazla 0 km olan bir motor almalısın.

hiç bir usta motorun içini bilemez ,açması lazım,sadece sesini dinler çalışmasına ve yağ yakıp yakmadığına bakar okadar,zaten yağ yaktığını beyaz duman atmasından sende anlarsın,motor alttan sağından solundan yağ sızdırıyorsa o motordan uzak dur

Şimdi eskiden kalma aliskanliklarimizdan biridir motordan (acaba motorunda kronik birsey yada telafisi ve tedavisi olmayan bişey varmı )en azından şunu söyliyim japonlardam çok fazla korkmayın zira 20 binde 40 binde 60 binlerde isteselerde parcalayamazlar diye düşünüyorum
.birde dikkatimi çeken 5 binde 10 binde hemen değiştirme peşinde millet çok çabuk mu sıkılıyor ne diyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar