İkinci el Shoei

kbR

Arkadaşlar 700 TL limit ayırmıştım kask için nolan düşünüyordum ancak burda sevdiğim saydığım iyi bi abim var kendisi 2 defa uzun yolda kullandı kaskı 2.000 tl üzeri para verdi kaska ve şimdi motosikleti bıraktığı için satmaya karar verdi 1000 lira gibi bi rakam istiyordu ve bana 800 TL ye bırakabileceğini söyledi sizce mantıklımı ? Bana mantıklı geldi nolan yerine daha kaliteli bi kaskım olucak nokta kadar çizik yok siyah ve beyaz vizörde yanında vericek sizin düşünceleriniz nedir ?

bir yandan banada çok mantıklı geliyor ama öbür yanım olmaz diyor .
Bence al zaten az kullanış.

burda sevdiğim saydığım iyi bi abim var

Arkadaş sen de bi enteresanmışsın. Burdan bildiğin sevdiğin iyi abinin kaskını alıp almayayım mı diye gene buraya konu mu açıyorsun? Sadece başlığı okuyup kaskı satacak adamın hakkında, kask hakkında atıp tutacak bir sürü adam var burda. Sevdiğin abini milletin ağzına sakız mı edicen? Sen kaskın nasıl kullanıldığını biliyormuşsun madem, kararını kendin ver.

kbR

Arkadaş sen de bi enteresanmışsın. Burdan bildiğin sevdiğin iyi abinin kaskını alıp almayayım mı diye gene buraya konu mu açıyorsun? Sadece başlığı okuyup kaskı satacak adamın hakkında, kask hakkında atıp tutacak bir sürü adam var burda. Sevdiğin abini milletin ağzına sakız mı edicen? Sen kaskın nasıl kullanıldığını biliyormuşsun madem, kararını kendin ver.

Hocam burdan derken benim memleketimden. Sitede değil yani :)

Arkadaşlar 700 TL limit ayırmıştım kask için nolan düşünüyordum ancak burda sevdiğim saydığım iyi bi abim var kendisi 2 defa uzun yolda kullandı kaskı 2.000 tl üzeri para verdi kaska ve şimdi motosikleti bıraktığı için satmaya karar verdi 1000 lira gibi bi rakam istiyordu ve bana 800 TL ye bırakabileceğini söyledi sizce mantıklımı ? Bana mantıklı geldi nolan yerine daha kaliteli bi kaskım olucak nokta kadar çizik yok siyah ve beyaz vizörde yanında vericek sizin düşünceleriniz nedir ?

[url]http://i.hizliresim.com/LaG80Z.jpg[/url]

çok eski bir model bildiğim kadarıyla 2 defa nasıl takmış

kbR

Hocam kaski kenan sofuoglunun yarisindayken almis 2.800 tl para odemis faturalari mevcut. 2 defa kullandigini biliyorum o konuda sikinti yok ki zaten kask bildigin sifir ayrica cift vizor hem siyah hem beyaz. Cakmalari da cok mevcut piyasada tasarimi felan harika.

Hocam aslında sormanıza bile gerek yok kask alınır ama arkadaşların dediği gibi 7-8 yaşında bi kask almak mı yeni üretim bi kask almak mı ben olsam 2014-2015 üretim bi nolan yada shark alırdım.Teknoloji yeni içinde kullanılan ürün yeni

kbR

Aldim arkadaslar kaski pisman da degilim acikcasi. Odeme kolayligi beni cezbetti 4-5 ay sonra odemem konusunda yardimci oldu bu durumda simdilik tek kask alicaktim artik elimdeki parayla esime kask alabilirim. Diger turlu simdilik tek kask alicaktim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar