Baktım da geçen sene de aynı durumlar varmış Herkes yüksek fiyattan satıyor, işin ilginç tarafı o zamanlarda faiz oranları düşüktü. Şimdi daha yüksek artık araç almak imkansız hale geldi. Tavsiyemdir alacak iseniz canlı parayı elinizde tutun bu piyasada böyle devam ederse fiyatlar çok düşecek.
12500 den ilan çıktım, 11000 'e kadar düştüm 1 tane arayan yok. Piyasa hepten ölü galiba.
Almaya da satmaya da totosu yiyen yok ondandır. Alsan bir türlü satsan başka türlü risk.
Size çok kötümser gelecek yazdıklarım ama önümüzdeki aylarda, hele yaza doğru bu günleri arar duruma geleceğiz. Mesele rakamlar da değil, motosiklet piyasası da değil, tüm ekonomi kötü. Elinizde para varsa tutun. İhtiyaç olmadıkça bir şey almamaya gayret edin. Satacak bir şeyiniz varsa da pek umut bağlamayın derim.
ABS yok değil mi onlarda, bu devirde iyi cesaret ABS'siz motor almak, hemi de IRC lastikli...
Fiyatların düşmesi malesef zor. Satışlar düşebilir ama fiyatlar düşmez. Sıfır motorlar için bundan aşağı olacağını hiç sanmam. İkinci eller biraz düşebilir o kadar. Canlı parayı faizde tutup motor alınacağı zaman faiz bozmak en iyisi. Şu sıralar faizler oldukça yüksek. İkinci eller, faiz getirisi kadar fiyat artırmaz.
2013 25 bin km civarında 9-10 bine satılık XEvo'lar. Sizinkinin kilometre model bilgisi nedir. Tabi XEvo satıyorsanız![]()