İkinci el piyasa sorusu.

Ben motor almak istiyorum ama tek bir korkum var ya satamazsam. Daha önce benzer sorular sordum ama hiç istediğim cevabı alamadım. Sorum şu hasar kaydı olmayan güzel bir R25 buldum ve 13.000 TL bunu alicam ama temiz kullanırsam satabilir miyim? elimde kalır diye korkuyorum. Motor piyasası araba piyasası kadar kolay gider mı? Lutfen ozellikle ilk soruya cevap verin.

Kardeş satamazsan satamazsın yani kimse müneccim değil ki sana net birşey söyleyebilsin. Satarsın deriz satamazsın satamazsın deriz satarsın. Piyasası olan motor R25.

Yarının ne göstereceği belli değil. Belki yarın R25 hakkında olumsuzluklar öğreneceğiz ve kimse r25 almayacak. Bilemezsin. Bunun garantisi olmaz, ama mevcut şartlarada, 250cc sınıfında en çok 2. el piyasasına sahip 2 motordan biri.

Çöp motor diyolar.Tankı çatlıyomuş,açma düğmesi paslanıyomuş.Yağ pompası bozuluyor,debriyaj tası bilya dağıtıyor.Lastik desen naylon.Hele ki frenler çöp ABS yok.En büyük eksiklik kaydırmalı debriyaj!Geçen kaynım istanbul parkta ana düzlükte 6 dan 2 ye inerken takla attı teker kitledi.

Al bence:queen:

Dostum bence bu is sans isi ne temiz motorlarim oldu ben satarken hep zarar ediyorum

Ne arkadaslar var paramparca motoru temizinden daha fazla fiyata satiyor. Tamamen sans olayi bence

Satamazsanız bana "Satılır dediniz diye aldım, şimdi almak zorundasınız." demeyecekseniz söylüyorum, satarsınız.

Satarsın tabii ki, her malın bir alanı çıkar. Kaldı ki r25'in piyasası hızlı diye biliyorum.Tabii araba ile kıyaslamak doğru değil. Ben olsam samimi söylüyorum üç günde satarım dört gün değil bak..

Olmadı üçe beşe bakmaz bin lira zarar edersin nolacak.İstiyorsan al kullan derim..

Bir de alırsan dikkat et çalmasınlar:)

Son düzenleme:
Al 2 yıl sonra kar edersin.sıfırların fiyatı yükseldikce ikinci ellerde yükselecek.tr de nerde görülmüş taşıttan zarar edildigi

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
off ne diyorsun mezarcılar yeterki senin para ihtiyacın olduğnu öğrensin sana bile talip olurlar

Al 2 yıl sonra kar edersin.sıfırların fiyatı yükseldikce ikinci ellerde yükselecek.tr de nerde görülmüş taşıttan zarar edildigi

Ne otomobil ne motosiklet, alıp zarar etmediğim tek bir aracım olmadı şimdiye kadar :p Şans işi o biraz. Eh biraz da kişilik meselesi. Ben bir aracı beğenince 3üne 5ine bakmam alırım. Satmaya karar verip gözden çıkardığım aracı satarkende 3üne 5ine bakmam, satar geçerim. Alırken 3 fazlaya alıp satarken 3 eksiğe satınca 6 birim zarar oluyor :sunny:

Satmayi dusundugun motoru alma kardesim. Motosikletler yatirim araci olarak goruldugu an keyif olmaktan cikar.

13 e gitmeze 12 ye sat. Aylarca biniceksin, yaşlandırcaksın, yol yapacaksın. İlla aynı parayamı vermek zorundasın. Bu işler kısmet bakmışın çalarlar bi bakmışın hırtın biri park halinde vurdu kaçtı.

Zarar etmek istemiyorsan, elde kalmasın istiyorsan dolar al.

Nasıl derler?
Sonunu düşünen kahraman olamaz..

Sorunun cevabı, gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar