İkinci el mont

Abilerim öncelikle selamın aleyküm ben 17 yaşındayım zayıf biriyim ve 125 lik yeni motosikletim için beni koruyabilecek mont arıyorum kendi şehrimde yaklaşık 1000 Tlye 2.el Alpinestars deri mont buldum prohel veya body armor gibi şeyler alacağıma bunu almayı düşünüyorum fikirleriniz benim için önemli

Abilerim öncelikle selamın aleyküm ben 17 yaşındayım zayıf biriyim ve 125 lik yeni motosikletim için beni koruyabilecek mont arıyorum kendi şehrimde yaklaşık 1000 Tlye 2.el Alpinestars deri mont buldum prohel veya body armor gibi şeyler alacağıma bunu almayı düşünüyorum fikirleriniz benim için önemli

2.el olması,hiç olmamasından iyidir.Sağlamsa,giyilebilir ve koruma sağlayacaksa tabikide alınabilir.

Hayır abi hiç olmaması değil de ben kesin bi taneyi almalıyım sıfır tekstil prohel yerine 2.el deri alpin daha iyi geliyor

Deri tekstile göre daha fazla koruma sağlar ve daha direnç gösterebilen bir malzeme tercih edebilirsin.Model nedir yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2. El bile olsa Alpinestars deri mont için 1000 TL biraz az bir rakam. Çakma falan değildir umarım.

Xs beden ve gidip deneyerek alacağım korumalarını falan çıkartıp kontrol etmeli miyim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Xs beden ve gidip deneyerek alacağım korumalarını falan çıkartıp kontrol etmeli miyim

Bak tabi korumalarına da, muhtemelen omuz ve dirsek korumaları duruyordur ama sırt koruması olmayabilir, sırt korumasını da mont alımından sonra alır, takarsın.

Bence o mont çok eskimis. Onun yerine tekstil güzel bir mont alırdim ben yerinde olsam.

Şimdi fikrimi söyleyeyim ama kişisel onu baştan belirteyim. 125cclik motorla asfaltta düşüp sürtüneceğin max hız 120-130. O hızlarda cordura bir tekstil mont iş görecektir. Ama düşmelerde o montun korumaları belli bir yılı geçirdiği için bence diğeri kadar iyi olmayacaktır.

xs alacaksan avantajlisin, alisveris sitelerini takip et bence guzel bi indirim yakalarsin. prohel, prosev al mis gibi giy

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu mont ile kaza yapmış. Sağ kolu üzerinde sürüklenmiş. Almadan önce hasarları kontrol et. Dikişi vs. patladıysa veya yeniden dikilmiş gibi bir hali varsa alma.

Abi valla 800-900 civarı prohele vermek bana çok kötü geliyor ya

Bence de verme. Gidip kaliteli marka al. Ben paraya kıyıp sıfır revit aldım yazın, çok memnnun kaldım gerçekten. İkinci el al sorun yok bence. Ama bu attığın montu bilemedim pek temiz durmuyor. O paraya revit, alpinestars vs bak bakalım.

Abi valla 800-900 civarı prohele vermek bana çok kötü geliyor ya

Prohel mrohel en azından başına bir şey geldi mi diye bir düşüncen olmuyor. Marka takıntısını bırak. Elimde 135 liraya aldığım andes deri eldiven ve 420 tlye aldığım(normalde piyasa değeri 700 civarı) alpinestars sp8 v2 var. Aradaki fiyat farkı kaç kat olmasına rağmen elime alınca WWWOOOOAAAWW dedirtmedi yani.

İllaki prohel prosev almak zorunda değilsin. Venom alabilirsin, ikinci el(instagramda moto.root ve cemironbutt sayfalarına bakmanı öneririm) ikinci el temiz tekstil mont alabilirsin. Neredeyse 0a yakın olanları bile var.

ben prosev 7152t modelini aldim indirim ivir zivir 650 tl ye geldi. yagmur ruzgar hicbisi gecirmiyor ben begendim.pahali montlari bilemiyorum tabi motor ustunde denemedim.

Son düzenleme:
ben ikinci el tekstil mont aldım. sıfırı 3200 tl'idi + 900 tl sırt koruması ile beraber 1500 tl'ye aldım. çok da memnunum. böyle şeyler, bir daha satılamıyor kolay kolay; ama insanlar da doğal olarak aldıkları şeyleri de paraya çevirmek istiyor. iki taraf için hatta dünya için win-win-win durum.

tek mont olarak kullanacaksan deri mont almak çok mantıklı değil. deriler anladığım kadarıyla tek mont kullanacaksan iyi performans vermez sene boyu. terletiyor, kışın da çok sıcak tutmuyor. gayet yakışıklı tekstil montlar var. bu aralar kullanmaya başlayacaksan bahar ve kış ayını kapatacak revit jupiter 2, yazın da yine revit'in eclipse veya torque modelini revit'in hydra flux d-dry veya air frame gibi ceketlerine bakabilirsin.

ikinci el olarak temiz jupiter 2'yi 900 tl'ye halletsen mayıs gibi 900, 800 TL'ye eclipse veya airframe alırsın. normalde 4.000 - 5.000 Tl tutacak alışverişini sırt koruması ile beraber alırsan 2.000 TL civarına çözmüş olursun.

çok eski o mont o yüzden o fiyata alıcaksan alınabilir ama göğüs ve sırt koruması yoksa ayrı alman gerekir oda 1000 tl civarına gelir 2 tane alpine montum var oradan biliyorum fiyatları bence en mantıklısı bunun yerine yeni 0 sırt koruması dahil bir mont almak deri montun bakımıda pek kolay değil ki bu da çok bakımsız zamanla deri çatlama ve kuruduğu için çekme yapar bu da zamanlar dikişlerin atmasına sebep oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar