İkinci el Mondial 250 MCT mi yoksa Keeway/150 Superlight mı?

Merhaba arkadaşlar,
İşe gidip gelmek maksadıyla bir motor almak istiyorum. Motor konusunda yeniyim. Fazla anlamadığım için ikinci el sitelerinde bu iki modelin görüntüsü ve fiyatları hoşuma gitti. Ne dersiniz alınır mı bunlar? %90 işe gitmek için kullanacağımdan (70km) chopper türü daha rahat olur diye düşündüm. Bütçem 1500YTL civarında. zorlayarak 2000'e çıkabilirim. Önereceğiniz başka modeller de olursa sevinirim.

Haa. hergün uzun mesafe yapacağımdan benzin maliyeti ne olur? Ne kadar yakar bu aletler? Hergün otobüs dolmuş gidip gelmekten hayatımdan bezdim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Bence ikisini de alma git ikinci el temiz bir YBR 125 al, hem kafan hem cebin (75 Ykrş/km) rahat eder, hem de şehiriçinde aralardan sıyrılarak rahat rahat kullanırsın.
Bu arada dikkat ettiysen ben bir 250 MCT kullanıcısıyım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet yogun bir trafikte kullanacaksan ikisinide tavsiye etmem. Cunku dur-kalk'larda cok problemli olabiliyor motor agir oldugu icin. Ama yok otobanda gidiyorum trafik problemim yok diyorsan ikinciel mct fiyatina 0km jinlun chopper tavsiye ederim. 1950ytl.

bu arada ben hergun sabit 50km yol yapiyorum, 5ytl benzin harciyorum yani km.10ykr

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
İkisinide alma parana yazık,biriktir paranı 5000 ytl ye git kawasaki en 500 al arkana bakma modeli düşük olur ama ikisinide bağlar çeker.:cat:

bende ybr derim arkadaşim çok ekonomik hem kullanisli hemde yamaha 2005 model felan bulabilirsin o paraya sorunsuz binersin

Honda Titan da alabilirsin. CG 125 olarak geçer tam senin amacına ve bütçene uygun 2. el motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar