- Konu Yazar
Dostlar hem benim gibi pek çok kişinin ihtiyacını karşılaması hemde forumumuzda faydalı bir kaynak oluşturması açısından son zamanlarda (mesela son bir yılda)2.El motor alıp-satmış arkadaşlarımız noter ve trafiğe (mümkünse ayrı ayrı) hangi model-km-marka motosiklet için ne kadar masraf ödediklerini,hangi noterin bu konuda daha avantajlı olduğunu anlatabilirlermi ? Hatta bu işle uğraşan,ya da noter tanıdığı olan varsa onlarda toplu bilgi verebilirler.
(Not: Benim kişisel merakım daha çok Fz6 Fazer,CBF600,GSR600,ER-6N/F,CBF500,Z750,DL650 V-strom modelleri ile ilgili)
Benzer başlık bir tane buldum fakat,çok uzun zaman önce açılmış ve işlevsiz kalmış,buraya sadece bilgi yazarsak,çok faydalı olacağına inanıyorum,hatta bol bilgi olursa 2.el bölümüne üst başlık olarak dahi eklenebilir bence.Deneyimli arkadaşlar bu konularda biz çaylaklara zaman ayırıp,yardımcı olursa minnettar kalırız.
(Not: Benim kişisel merakım daha çok Fz6 Fazer,CBF600,GSR600,ER-6N/F,CBF500,Z750,DL650 V-strom modelleri ile ilgili)
Benzer başlık bir tane buldum fakat,çok uzun zaman önce açılmış ve işlevsiz kalmış,buraya sadece bilgi yazarsak,çok faydalı olacağına inanıyorum,hatta bol bilgi olursa 2.el bölümüne üst başlık olarak dahi eklenebilir bence.Deneyimli arkadaşlar bu konularda biz çaylaklara zaman ayırıp,yardımcı olursa minnettar kalırız.