Satıcı istediği rakamı isteyebilir,peki veren olurmu ? evet olur.hep beraber takip ediyorduk YBR 250 çıktı çıkacak fiyatı ne kadr olacak,sonunda fiyatlar açıklandı aaa olmaz,çok para alınmaz,alan kerizdir falan dedik,aaaa oda ne sonra o paraları verip alan ve birde burada topic açıp resimler koyan arkadaşlarımız oldu,
Arkadaşlar bir malın satıcısı olduğu gibi kesinlikle alıcısıda vardır,bunda yadırganacak bir taraf yok,adam pahalı satıyormuş,2 senedir aynı ilan varmış hala duruyormuş bunlar normal şeyler,bu satıcılar tok satıcılar,aynen şöyle düşünüyorlar nasıl olsa bi saf çıkar kakalarız,evet iddia ediyorum bi saf bulup kakalarlar eninde sonında.bu hep böyle olmuştur ve olacaktır.
Arkadaş yazmış ilanını internet e yurt dışına çıkacağımdan acil satılık bende sürekli bakıyorum bakalım bu arkadaş ne zaman satıp yurt dışına çıkacak diye evet ister inanın ister inanmayın 3 yılı geçti çıkamadı yurt dışına,benim bir önerim var toplanıp yardım edelim arkadaş da çıksın su yurt dışına.
velhasıl,bekleyin tatlısı motosikletçileri ağustos sonunda başlarlar satılık ilanlarına. sen koy canlıyı cebine, satana da göster yeşilleri, bak nasıl pazarlık oluyormuş gör ondan sonra millet istediği kadar rakam istesin, demokrasi ve serbest piyasa ekonomisi var arkadaşlar.