ikinci el cup önerisi

arkadaşlar elimdeki scooteri elden çıkarıp ikinci el bi cup almak istiyorum. önceliklik tercihim 100 cc altı. vergisiz olması.

birde bu vergisiz modelleride muayine ettirmek geekiyormu.

bu konuda yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum

1000 tl civarı olursa iyi olur. marka model farketmez önemli olan sorunlu bir araç olmasın. antalyada oldugum için tüm modeller olabilir servis konusunda sıkıntı olmayacaktır. kendi elimdende gelir tamir bakım.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
1000ytl demeseydin sana 2. el bi honda wave al derdim, vergili olarak kymco aktiv110 tavsiyemdir :cat:

Motosikleti
ZX12R
kalipsodan inip cup mu alacan..:silent: sebebini anlayamadım..

100cc den aşşa olcak demişin öle bi cup varmı..:silent: onu geçtik..

madem motoru değiştirecen adam gibi vitesli motor al cup neymiş..

otomatik desem değil :silent: vitesli desem değil..:silent: nedir bu cup :silent:

bende kalipso var..kalipsomdan inipde innova ya bile binmem..

bence sende öle yap..ne bulcan cup da onu merak ettim ben..:silent: :silent:

Bilenler kullananlar bi tavsiyede bulunsun arkadaşlar bi arkadaşım da almak istiyo 100 lük cup.

kalipsodan inip cup mu alacan..:silent: sebebini anlayamadım..

100cc den aşşa olcak demişin öle bi cup varmı..:silent: onu geçtik..

madem motoru değiştirecen adam gibi vitesli motor al cup neymiş..

otomatik desem değil :silent: vitesli desem değil..:silent: nedir bu cup :silent:

bende kalipso var..kalipsomdan inipde innova ya bile binmem..

bence sende öle yap..ne bulcan cup da onu merak ettim ben..:silent: :silent:

aslında motorum kalipso degil. ramzey hussar ile aynı model. ilk aldıgıma cok memnundum. kardeşimle beraber biniyorduk motor 6000 kmde iken kadeşim ehliyetsiz yakalandı. bi dünya ceza ödedim. sonrada motoru balkona aldım şu an ne muayine var nede bandrol yatırıldı. ben kendim için cbr600f yada gsr 600 almayı düşünüyorum ama 1-1.5 sene sonra alacam. o yüzden bunu satıp vergisiz bir motor alıp şehir içinde kısa mesafelerde kullanmak için alacam. yarı otomatik şu an en ideali. tekerleride büyük oldugu için bozuk yolda daha rahat kullanımı olacaktır.

Motosikleti
ZX12R
aslında motorum kalipso degil. ramzey hussar ile aynı model. ilk aldıgıma cok memnundum. kardeşimle beraber biniyorduk motor 6000 kmde iken kadeşim ehliyetsiz yakalandı. bi dünya ceza ödedim. sonrada motoru balkona aldım şu an ne muayine var nede bandrol yatırıldı. ben kendim için cbr600f yada gsr 600 almayı düşünüyorum ama 1-1.5 sene sonra alacam. o yüzden bunu satıp vergisiz bir motor alıp şehir içinde kısa mesafelerde kullanmak için alacam. yarı otomatik şu an en ideali. tekerleride büyük oldugu için bozuk yolda daha rahat kullanımı olacaktır.

evet hussarla aynı kasa ve ismi ramzey kalipso 125-8 :cat: :silent: :mrgreen:

bi kalipso daha var oda 150 lik..ramzey sanki başka isim yokmuş gibi

hepsine kalipso demiş motorların..hele bidde uzatmaları yokmu çok komik..

Qm 125 T-D motor ismine bak yaa :queen: :queen: :queen:

:queen: :queen: recep ivedikin msn adresi gibi :queen: :queen:

neyse konumuza gelelim.motorun borcunu ödemekden se

başka motor alıyım dion anladım..hayırlı olsun ne diyelim..:cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar