Bisiklet gibi. Bu yoruma bitiyorum.. :mrgreen: Her Cbr250r kullanıcısının, her ybr kullanıcısının her fırsatta duyduğu laf.
Bunu karşılaştırmalarda söyleyen arkadaşlar herhalde goldwing den ybr ye geçiyor. Yahu doğru dürüst motor kullanmayı bilmiyorsun hala bisikletmiş oyuncakmış. Tamam ybr bisiklet olsun, o zaman bırakın da top speedi şekili şukulu. Gidin "bisiklet sürebilmeyi" öğrenin !
linkteki ilan bana biraz garip geldi 13 bin km de çok yıpranmış lastikleri egzozu falan, benim motorum 14 binde yaz kış her gün binerim okadarda zorlamama ragmen ne lastiklerim bitti nede egzozum paslandı bi defa daha düşün incele derim ...
Ybr derimKonu görüntülenmesine baktımda 3 Milyonu gecmiş
ımkanın varsa ıkısını de kullan derım zaten kendın kararını kolaylıkla verebılırsın.Şu an hem apache hemde cbf sahıbı olarak apache yı hiçbirşeye değişmem birkaç küçük ayarlamayla bu katagorideki kullanımı en zevkli makinaya sahip olursun.bende cbf i eşim için aldım zaten sevmiyorum naked tarzındaki motorda çantayı camı bilmemneyi.ben apachemle gecen sen etam 22000 km yaptım çok ta memnundum ama arkadaşlarla gidilen kamplarda sorun oluyordu çanta taşıyamıyordum mesela çanta takan arkadaşlar da kontrol problemleri olduğunu söylüyorlardı o yüzden bi de cbf aldım ama açıkça söyliyeyim çekişi gidişi yok apache gibi değil. ybr çok farklı mesela ybr ye binince tam bir sehir makinası olduğunu anlıyorsun birkere hafif kontrolü kolay ama ben 10000 km yapar satrarım diyorsan uzun yolda ybr sıkıntı olur.cbf al derim.ama apache candır tek kontakta mola vermeden bursa yaptığım çok oldu çanakkale den 110 a sabitle devam sıkıntı olmaz zaten üzerine otur gösterge kontrol panosu kumandalar sana nasıl bır kalıtede makına kullandıgını gösterecek bu arada az şişmen im ben 130 kg metzeller me 22 taktım apache ye super oldu.tavsiye ederim apache yi. ha bu arada apache nin yeni kasasına o kadar para vermem sonuçta aynı motor (suzukı fıerro 2 orjinali) başka fark yok tvs nin eski kasasıyla da sekman farkı var yeninin daha çok devir çevirmesi için segmanlar incelmiş ama 2012 ile 2014 aynı motor 42000 de benimki çok da memnunum bilgine...
Bisiklet gibi. Bu yoruma bitiyorum.. :mrgreen: Her Cbr250r kullanıcısının, her ybr kullanıcısının her fırsatta duyduğu laf.
Bunu karşılaştırmalarda söyleyen arkadaşlar herhalde goldwing den ybr ye geçiyor. Yahu doğru dürüst motor kullanmayı bilmiyorsun hala bisikletmiş oyuncakmış. Tamam ybr bisiklet olsun, o zaman bırakın da top speedi şekili şukulu. Gidin "bisiklet sürebilmeyi" öğrenin !