İkinci el 2013 CBR 125 mi Sıfır cbr 125 2015 mi

Arkadaşlar sıfır motor alacaktım fakat CBR 2015 siyah modelinin kırmızı kısımları hiç hoşuma gitmedi, çok cırtlak duruyor. Sırf görüntüsü için ikinci el cbr 2013 model alabilirim. Çok büyük bi hata mı olur sizce? Bu kırmızı honda yazısını falan söktürüp beyaz-gri renk takma şansımız yok mu?

2015 :
329270277d0t.jpg

2013:
postadsuk.com-1-beautiful-black-honda-cbr-125r-for-sale-west-midlands.JPG

Gri olan daha güzel çünkü benim ki de ondan :queen:

Kardeş öyle birsey yapma git sıfır al. Esmerin adı sıfırın tadi demis atalar bile:thumleft:

Göz alışır bir müddet sonra .

Ben sade seviyorum bu kirmzilari sokme sansimiz var mi kullananlar bilir sokulebilir bisey mi

Siyah ve kırmızının çok hoş kombini yaptığını düşünürüm hep,ayakabilarım montum dizligim esofmanim kaskim motorun aksamlari hepsinde kirmizi siyah vardir :)

İkinci el temiz bir şey bulursan al,7500den fazla verme.Zaten bir süre sonra 125'lik yetmeyecek sıfır alırsan zararın fazla olur.

Dostum bu kadar takıyorsan kesinlikle pişman olursun kırmızılı alırsan. Değiştirirsen bile yine içinde orada bir yerlerde eskiden kırmızı renk olduğu aklına gelip sıkıntılı dakikalar geçirebilirsin. Bu yüzden ne yapıyorsan yap o kırmızılıyı alma derim.

125 liğin böyle saç baş yolduran bi şey olduğunu söyleseler gerekirse 2 yıl daha beklerdim hiç almazdm bence bekle zaten sonbahar geliyo.

Zevk meselesi bu işler zevk, 250cc de bulamadığım huzuru 150cc de bulmuş adamım. Renge gelincede kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun.

Kisiye gore degisir ben 50 cc motor bile kullanirim onemli olan sevmem hiz benim icin hic bisey

Tamamen kırmızı daha dikkat çekici, daha spor ve daha iri duruyor.

Yakından görünce rengin gerçekten ne kadar farkettiğini muhtemelen göreceksiniz. Tavsiyem full kırmızı almanız.
Bizim grupta cbr125 in her renginden var, kullananlar da kullanmayanlar da kırmızıyı daha çok beğeniyor.
Hatta Kırmızı olsun bir lira fazla olsun diye bir söz var.

Hocam size göre yada çoğunluga gore oyle olabilir, belki pembe motor severim bu benim zevkim baskasina almiyorum motoru. Ben siyah ve sade renkleri seviyorum, kirmizi cbr'yi bedava verseler binmem.

Bedava verseler almaz mısın ? Adama yardımımız dokunur diye fikir sunuyoruz neredeyse tersleyecek vay arkadaş neyse...

Bakalım arkadaşımız bir dahaki konusunda hangi motosikleti alıyor ?

Mengu abinin dediği gibi motoru aldıktan sonra muhtemelen foruma uğramazsınız, hem bizim için de iyi olur forumun kalitesi düşmemiş olur...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar