iki teker sevdalılarına merhaba

Katılım
7 Ağu 2017
Mesajlar
0
Selam;

40 yaşındayım bugüne kadar hiç motor kullanmadım,çevremdeki motorcu arkadaşların tavsiyeleri ile motora merak saldım. ilk önce B Sınıfı ehliyetimi A2 yükseltmek için bir sürücü kursuna yazıldım. Çevremdekilerin tavsiyesi üzerine AEA dediği gibi "sukuter" ile başlamak istiyorum.

Araştırma ve tavsiyeler üzerine 125cc -150cc arasında Honda PCX yada Yamaha Nmax bakıyorum.

ilk başlangıç olarak doğru ve etkin bir şekilde nasıl öğrenebilirim kursun vereceği pratik direksiyon eğitimi direksiyon sınavı için yeterli olur mu?
 
Katılım
11 Eki 2012
Mesajlar
490
Öncelikle Hoş geldiniz..
Şehir içi hem vitesli hem Scooter kullandım.
Scooter çok çok daha pratik koltuğu daha iyi titreşim olayı yok..

Yolların durumuna göre ; büyük tekerlekli modeller Tavsiye ederim 13-14-15-16jant el arabası gibi ufak tekerlekli (10 inch) Uzak durun..
Eğer ucuz yollu kaliteli olsun derseniz
✓Tvs wego 5-6000
✓Tvs Jüpiter modellerine bakın..
Alternatif olarak
✓Kymco
✓Sym
✓Piaggio Medley-Liberty var...
İlla 2sinden biri ise ABS olduğundan Yamaha nmax diyorum 150cc olan
 
Katılım
20 Ara 2016
Mesajlar
2,171
Abim..
Hoşgeldiniz..
Eğitim konusu hakkında bişeyler diyemem ama
Pcx hakkında sorucaklarınız varsa yardımcı olabilirim.
14 ay kullandım, o benim minik aşkım. :p
Selametle..
 
Katılım
15 Mar 2008
Mesajlar
467
eğitim konusunda kursa kayıt olmadıysanız motto akademi tavsiye edebilirim, malum bir çok sürücü kursu sınavı geçmeye yönelik eğitim veriyor, günlük kullanımda yeterli seviyeye getiremiyor kursiyeri.
scooter için ise hem altın elbiseli adam'ın karşılaştırma videosunda da bahsetiiği gibi, hem de daha geçen ay bir arkadaşıma test ederek karar verdiğimiz gibi, nmax biraz daha şehil, teknolojik, performanslı ama sert, PCX biraz daha ekonomik ve konforlu 40 yaş civarı gereksinimleri öncelikli olduğunda biz pcx tercih ettik.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst