İki seçenek siz olsanız ne tercih ederdiniz

İki motorda çok iyi fakat yakıt mı hız mı öncelikli tercihin. Honda yakıt olarak cok ıyıdır ayrıca yuksek modellı ben onu tercih ederdim. Ha yok ben biraz hızlınolsun dıyorum dersen nınjadan yana tercıhını kullan. ama cbr 250 tercıh edılmelı gunumuz sartlarında..

ninjanın parcası hondaya gore bayagı pahalı ımış . altınelbıselı adamda nınjalı cocuk amansoru patladı alamadım cok pahalı dıye yurt dısından 2. el getırdım dedı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbr daha avantajlı ama benim gönlümde ninja yatıyor :queen:

ilanlara daha dikkatli bakarsan aynı temizlikte başka bi cbr daha var üstelik 6bin liraya aynı model 7bin km civarında

Valla hocam bende senin gibi arada kalmıştım.Şöyle söylim kesinlikle cbr 250 r!!2. elde rahat satış ve parça konusunda sıkıntı çekmezsin.Saolsun burda arkadaşlara sormuştum bende aynısını açık ara cbr 250 r.Altın elbiseli adamı izle saten kararını verirsin.Bende 0 mı 2.elmi alim arasında kaldım şimdi çık işin içinden.=)

http://www.youtube.com/watch?v=o2RNBkYkTN8 Bunu kesin izle!

öncelikle hayırlısı ne ise o olsun. model olarak cbr benim tercihim olurdu. sen hangisine karar verirsen ver iyi günlerde kullan

paran varsa kawasaki yoksa honda..

hondayı hiç kullanmadım ama 3500 km kadar bir kawasaki deneyimim oldu.. sürüşü rahat rüzgarı yarıp geçiyor virajlarda çok iyi hızlanması da iyi sayılır işçilik tasarımı gösterge paneli dışında hepsinden iyi ön fren tek disk olmasına rağmen harika.. eksilerine gelince, arkası çok hafif, devirsiz bir vites düşürmende veya hafif virajlarda yüksek devirlerde vites değişiminde arkası yalpalıyor. arka fren de çift piston kullanıldığı için haddinden fazla tepkime gösteriyor bu da lastiğin kitlenmesine neden oluyor . kısaca arka frene basmaya korkuyorsun.. benzin tüketimi yüksek devirler de litrelik motorlara yakın max 6.5 lt gibi bir değer ölçtüm (akrapoviç egzost var) ve en kötüsü de yüksek devir de motor kullandırmaya alıştırıyor...en azından aklıma gelenler bunlar. honda kullanan arkadaşlar da kendi motorları hakkında yorumda bulunacaktır.

Cbr 250r yi yakından görmenizi tavsiye ederim yakından bakmak çok farklı :cat:

100 km de 6.5 lt benzin az deyil benzin pahalı günümüz koşullarında

Lastik kenarlarına şerit çekildimiydi 10 numara olur

ikisininde bayilerine git bin hangisi gönlüne yatarsa bence sıfırını al.ikinci el nasıl kullanıldığı ne deseler güven olmuyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için, CBR alıyorum, sıfırında fiyat 2000 TL oynuyor 2000 TL yi koruma işini abartmaya vermeyi düşünüyorum.

Saygılar

Teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için, CBR alıyorum, sıfırında fiyat 2000 TL oynuyor 2000 TL yi koruma işini abartmaya vermeyi düşünüyorum.

Saygılar

Çok iyi bir karar olmuş,cbr 250 olduğundan demiyorum,ninja da çok güze bir motor.Koruma konusunuda dahil ederek çok doğru bir karar vermişsiniz,hayırlısı olsun.

selamlar cbr250ye oturmadan karar vermeyin bence.. geçenlerde biraz sürme fırsatı buldum, mondial mh drift ile aynı oturma pozisyonu, aynı ses ve aynı eurodinamiğe sahip gibi geldi bana, tabi motorunun büyük olması ve kaliteli olması tartışılamaz bir gerçektir.. duruşu racing gibi olsada bana altımda hafif bir naked motor var havasını verdi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar