- Konu Yazar
Çıktım işten sakin sakin sağdan gidiyorum, arkamda kız arkadaşım aynı yol üzerinde oturuyoruz onu eve bırakıyorum eve geçiyorum. 4 yol kavşağına geldim sola dönüş yapacağım, aynadan baktım kimse yok. Bir de kafamı çevirdim yine yok. Tam sinyalimi verdim sola döneceğim, 2 milim solumdan bir adet siyah leon geçmesin mi.. Hem de çok feci bir süratle. Aman tanrım.
r: Ne kadar öfkelendiğimi, arkadaşımın ne kadar korktuğunu tahmin edemezsiniz. ::evil:: Görürsün sen .............................................. dedim ve o sinirle sağında durdum.
l: Camına vurdum, açtı... 22 - 24 yaşlarında bir genç. Ağzıma geleni saydım. Sinyal verdim görmüyor musun, o kadar hızlı kullanmak zorunda mısın, artist misin, gerizekalı mısın, ama nası bağırıyorum.::angry2::::angry2:: Demesin mi " neden bağırıyorsun ? " Ne yapmamı bekliyorsun dedim tekrar bağırmaya başladım. Karşımda gevşek gevşek sırıtan bi mahluk gördükçe iyice deliye döndüm. Allah aşkına söyleyin bana sizinde karşınız da, gayesizce böyle pis pis sırıtan birisi olsa, hem de canınızı tehlikeye atsa, hem de arkanız da sorumluluğun da olduğunuz birisi var ise, sinirlenmez misiniz ? ::evil::::rantinp: Çok sinirliyim, hala bana " neden bağırıyosun " diye sırıtmasın mı ? " Sen dua et sadece bağırıyorum " dedim.
r:
r:
Bu nasıl bir gevşekliktir soruyorum size. Bu nasıl vurdumduymazlıktır. Altına leon u çekmiş, kullanmayı bilmiyor aptal. Hava atmasını biliyor ama ! ::rantinp: Sola döndüm peşimden geldi, özür diledi cevap vermedim. Aynı surat ifadesi ile yanımdan geçti gitti, terbiyesiz.. ::ranntign
Dikkatli olun, her taraf bu dengesizlerden kaynıyor.... :farao:
Bu nasıl bir gevşekliktir soruyorum size. Bu nasıl vurdumduymazlıktır. Altına leon u çekmiş, kullanmayı bilmiyor aptal. Hava atmasını biliyor ama ! ::rantinp: Sola döndüm peşimden geldi, özür diledi cevap vermedim. Aynı surat ifadesi ile yanımdan geçti gitti, terbiyesiz.. ::ranntign
Dikkatli olun, her taraf bu dengesizlerden kaynıyor.... :farao: