İki Renk Arasında Kaldım

Ah o Honda Shadow varya...
Yazın kenara atılmış motor bloğuna fareler sığınmış hurda shadow'a ayak üstü silindir çakıp ayak marşıyla bir iki marşta çalıştırmıştık... canavar canavar...

Bu arada renk dersen sağdaki derim fakat Türkiye'de çevrenin tepkisinden bunalacağını bildiğimden siyah al diyorum...

siyah renk bencede çok daha şık , fakat şölede göz ardı edilemeyecek bir durum var, siyah motora binersem iyice satanist gibi olucam demişsin fakat bu durumdan daha büyük bi sıkıntın olucak bence :) baştan ayağı zaten siyah giyiniyormuşsun motorda siyah olunca bence geceleri trafikteki farkedilirliğin iyice azalıcak , zaten motorize sürücüleri diğer sürücülerin farketme gibi bi çabaları yok iyice sakata gelebilirsin, siyah motor + siyah korumalar geceleri çok tehlikeli olabiliyor. . .

Ah o Honda Shadow varya...
Yazın kenara atılmış motor bloğuna fareler sığınmış hurda shadow'a ayak üstü silindir çakıp ayak marşıyla bir iki marşta çalıştırmıştık... canavar canavar...

Bu arada renk dersen sağdaki derim fakat Türkiye'de çevrenin tepkisinden bunalacağını bildiğimden siyah al diyorum...

Evet haklısınız maalesef ki ülkemizde bu tarz şeyler hep yanlış şeylere çekilir bu da bir nevi bencillik ama ne yapalım yaşadığımız ülkede düşünceler böyle olabiliyor sokakta fakat ben yinede istesem alırdım o pembeyi andıran rengi sonuçta sokaktakinin ne düşündüğü benim motorun rengi hakkında beni hiçbir şekilde bozmaz ya da bağlamaz yani benim yapım gereği olarak arkadaşlarımla çok iyi dostluklarım ve sıkı muhabbetlerim vardır herkeze anlayışlıyımdır fakat birisi bana açıkcası birşey söylediği zaman yıkıcı eleştiri olarak sokakta ya da arkadaş ortamında dönüp kaale alıp cevap bile vermem eleştiri yapıcı olucaksa eyvallah diycek bişey yoktur siyah renk hem tarzıma ve hem de kafama yatan bir renk onun için siyah alıcam.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

siyah renk bencede çok daha şık , fakat şölede göz ardı edilemeyecek bir durum var, siyah motora binersem iyice satanist gibi olucam demişsin fakat bu durumdan daha büyük bi sıkıntın olucak bence :) baştan ayağı zaten siyah giyiniyormuşsun motorda siyah olunca bence geceleri trafikteki farkedilirliğin iyice azalıcak , zaten motorize sürücüleri diğer sürücülerin farketme gibi bi çabaları yok iyice sakata gelebilirsin, siyah motor + siyah korumalar geceleri çok tehlikeli olabiliyor. . .

Evet doğru bir yere değinmişsiniz gece pek motosikletimi kullanmıcam fakat kullandığım zamanlar gece kıyafetine uygun farkedilebilir ekipmanlar alıp gece kullanabilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motor Asya değil mi?
ben olsaydım civciv sarısı olanı alırdım.bu ikisine nazaran çok daha çarpıcı bir görünümü var
sahibinden.com da pendikte var,1900 kredi kartına faizsiz 10 taksit:)

Bizim motorların esas babası işte bu Honda Shadow motor modifiyeli egzostlar yalnız sadece aksesuar :)

http://img529.imageshack.us/i/dsc02834qs9.jpg/sr=1

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 ----------

Bu motor Asya değil mi?
ben olsaydım civciv sarısı olanı alırdım.bu ikisine nazaran çok daha çarpıcı bir görünümü var
sahibinden.com da pendikte var,1900 kredi kartına faizsiz 10 taksit:)

Yok o gördüğünüz motorların resimleri yurt dışında çekilmiş resimler sadece motorun isimleri değişik üreten firma aynı çinli Asyalar ve Mondialler ile tip olarak aynılar hiçbir fark yok fakat bu işi en iyi yapan Amerikalı flyscooter adlı bir firma görüntü olarak motorlar çok güzel çeşitli renkleri var

Flyscooter II Bello adı altında satılan motorları

Scooter_Images_127.63165402_std.jpg

IlBello150cc.jpg

scooterIlBelloBlueWhite.jpg

Bayanlar için çok güzel bir renk
lancevintage.jpg

Bu da ayrı bir güzel
scooterIlBelloPurpleWhite.jpg

o vişne değil pembe ::koop::bendede benim motorda turuncu bişey olmaz sadece arkandan "cingana bak lan vay anasını" deyip gülerler::koop::

Mersin İl Temsilcisi
bunun sarısı vebeyazı olacaktı yanılmıyorsam. ama beyazı muhteşem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar