İki Renk Arasında Kaldım

Arkadaşlar, retro tarzı scooter alıcam fakat bu iki renk arasında kaldım siyah mı alsam yoksa vişne rengini andıranımı alsam zaten kendim baştan aşağı siyah giyinen birisiyim motorda siyah olunca pek bi güzel olucak gibi fakat diğer renkte çok güzel napıcam bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.

Znen_Tommy_125cc_007.JPG

Znen_Tommy_125cc_011.JPG

İlk göz ağrım bu siyahın aynısıydı. :) Yani siyahın asaleti başkadır diyorum.
Öbürü de şeker ama pek bir oyuncak gibi sanki; daha çok bayan motoru olarak tercih edilmeli diye düşünüyorum.

Her ikisi de güzel görünüyor. Kir gösterme açısından siyah sorunlu olur ama ilerde satmak istediğinde de siyahı daha kolay satarsın sanki.

Bunların taksi sarısı renginde olanları vardı bir aralar..Eğer bulursan ona da bak bence..
Harikulade görünüyordu..

jr.

bence böyle klasik bir görüntüye cırtlak renkler daha çok yakışıyor. mesela cruiser motorlara da sarı bej turuncu gibi renkleri yakıştırıyorum.

bence kesinlikle sağdaki ama eğer bayan değilseniz çevrenizde "delikanlıyı bozar" diyenler de çıkacaktır :) aldırış etmemek gerekir. siyah fazla sıradan.

Bunların taksi sarısı renginde olanları vardı bir aralar..Eğer bulursan ona da bak bence..
Harikulade görünüyordu..

aynen katılıyorum bizim bi tanıdıkda vardı eleman bide bu eski taksilerin kapı üstünde siyah beyaz kare dama şerit oluyordu ondan çekmiş önden arkaya doğru koltuğun altına acayip bişey olmuştu bi göz at derim ;) bu motorlara arkadaşların dediği gibi cırt renk yakışıyor ama vişne biraz bayan işi kaçıyo sanki

siyah daha kışkırtıcı duruyor ben vazgeçmem sanada şiddetle tavsiyemdir:)

İlk göz ağrım bu siyahın aynısıydı. :) Yani siyahın asaleti başkadır diyorum.
Öbürü de şeker ama pek bir oyuncak gibi sanki; daha çok bayan motoru olarak tercih edilmeli diye düşünüyorum.

Ahh hocam bilmem mi ben sizi Emreydi galiba isim :) sizin zamanınızda darkformlar siyahuslar derwishler falan bir sürü kişi vardı ben o Mondial 125 ZN başlığını baştan sona kadar okudum onları okurken sanki sizinle birlikte gibi hissediyordum kendimi :) o zaman ki ortamınız çok güzel gezileriniz falan vardı sonra sen motoru yükseltmiştin vs vs :)

Arkadaşlar yorumlar için sağolun evet sarı rengide çok güzel ben aslında bu motorların ilk sarı rengini beğenmiştim sonra bir şekilde kafam karıştı bu 3 renk arasından birisini seçicem gidip gözümle görücem kafama hangisi yatarsa onu alıcam ama sanki siyahta bende biraz daha ağır basmaya başladı metal müzik dinleyen adamın ne işi var diyorum pembe motorda kendi kendime :queen: siyah alırsam Mondial 125 ZN alıcam 1.600TL küsüratlı eğer renkli tercih edersem Asya 125 T alıcam Asyalar 1.900TL küsüratlı bakıcaz artık bişeyler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aprillia Mojito'nun kopyası sanırım 1600Tl'ya Mojito'nun hurdaya çıkmışı alınmaz,çok iyi fiyat.

Renk olarak metalci adam siyah varken pempe motor alırsa ayıp olur,hippilik varsa olur.:queen:

Bencede hiç düşünme siyah sanki klasik bi çapır :) gibi diğeri biraz çıt kırıldım sanki siyah yok yok siyah:)

bencede siyah diğeri bayan rengi gibi duruyor sanki siyahta giyiniyosan kesin siyah al

Aprillia Mojito'nun kopyası sanırım 1600Tl'ya Mojito'nun hurdaya çıkmışı alınmaz,çok iyi fiyat.

Renk olarak metalci adam siyah varken pempe motor alırsa ayıp olur,hippilik varsa olur.:queen:

Hocam tabiki Aprilia ile bu motoru kıyaslayamayız :) ben daha 18 yaşındayım ilk motosikletim olucak onun için tabiki ilk tercihim çin malı ucuz ve bol yedek parça çünkü illa ki düşecez kalkıcaz öğrenicez bişileri onun için askere gidene kadar 2 sene bununla acemiliği üstümden atmaya çalışıcam askerden gelince de güzel bi chopper düşünüyorum hippilik falan yok ya sadece hoşuma gitti ne bileyim geçici bir zevkti herhalde öyle bir tatlı geldi bana :) tabiki siyah alıcam metalciyiz :pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aprillia mojito tam kopyası değildi pardon bir de Honda kopyası var tıpatıp benzeri Honda.

Tipi güzel işte ilerde klasik olur bunlar.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar