İki motosiklet çarpışırsa ne olur ?

karşıdan gelen kişinin fark etmesi ve sellektör yapması

uzunlarar0.jpg

Çarpışma anı

carpmaanipz9.jpg

bu hızda karar verip uygulamak tam anlamı ile tecrübe, refleks, eğitim gerektiriyor

Tam kafa kafaya girmemişler, en iyi ihtimalle 2 sininde sol bacak ve elleri iptal. Karşıdan gelen adama acıdım gercekten. Hatta bu ilkine carpacaktıda dikat etiysenız ilk gecen motor virajda olmasına karşın motoru duzluyor.

wallaa izlerken donup kaldım orda yaaa... çok kötü girmişler hakkaten, allah korusun hepimizi...

Yaw boyle vıraja gıren adamın o hızda yolun orasına fırlaması cok normaldı ancak karsıdan gelen aracın olmamasını olacaksada kamyon yada tır olmasını yeglerdım karsı tarafın gunahı neydı !!!

İki motosiklet çarpışırsa ne olur ?
bende cvp veriyom : samanlık seyran olur:p
sonuç : hüsran :pale:
gecenin bu saatinde üzüldüm yine heee:salut:

Cok Eskı Bı Kaza Bu O Yol Uzerınde Cok Kaza Oluyo Youtube Vardı Ama Sımdı Kapalı Oldu ıcın Ornek Veremıycem Yan Yatanlar Felanların Vıdeo Suda Var O Yol Uzerınde Cok Kötü Bisey Aslında Ama Napcan ısde Akıllanmıyo ınsan Oglu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 motor carpışırsa kaza üstünde insan varsa hoşaf olur..

bunun bir farklı versiyonunuda benim kuzen başardı.. :)
Allahtan hızları düşüktü, fazla birşey olmadı..

kanım dondu adam haketmiş karşı şeritten viraja girerek ama yok artık ya ihtimale bak karşıdanda motor gelsin nerdeyse kafakafaya:pr:

Buna benzer bi kaza bizim orda olmuştu...
Bi keresinde bizim orada 2 tane biriyamaha öbürü suzuki kapışıyorlardı yamaha virajı geniş almasına rahmen suzuki virağı alamadı ve bir birine yandan çarpılar olaylar bunlarlada bitmedi ve motorlar son sürat birbirine kitlenmiş halde gidiyorlardı ve ayrılamıyorlardı ve hızla birbirine kitlenmiş motorlar giderken bir anda alev aldılar ve adamların ayakları araya sıkıştığı için atamıyolardı kendilerini ve sonra 1 km ilerdeki viraja kadar yanarak gittiler ve ordaki virajda direksiyonda kitlenmiş olduğu için düm düz tarlaya uçtular ve öle ayrıldılar ama ne yazıkki adamlar tarlaya varmadan ölmüşlerdi diri diri yanarak ve o an aklıma gelio adamlar çığlık atıolardı yardım edin die ama kimse motorlara yetişemedi ve öldüler çok korkunç bi kazaydı ALLAH kimseye göstermesin...

ben 2 motorsikletin biirbirne çarpışına canlı şahidim :)

bunun nesi komik? :silent:

Video'daki kişi sanki çok güzel kullanıyormuş gibi birde kamera düzeneği filan kurmuş. Fakat ilk motora çarpsaydı (yanında teğet geçtiği), kafadan çarptığı motorda onlara patlatırdı ki 3 motor kaza yapmış olurdu, tam bir zincirleme yani. Umarım böyle kazalar bir daha yaşanmaz. Lütfen daha sakin kullanalım motorlarımızı. Gereksiz bir hareketin sonuçlarını işte canlı canlı izledik. Aynı şeyi bizlerde yaşayabiliriz.

viraj içinde hatta virajın tam ortasında birdenge içinde hızı ileri sola kendisi sağa yani kontra...yanlız karşıdan gelenden ilki için tırsıyo denge bozuluyo motor sola hızla çekiyo düz tutmak için dorultuyo haliyle soladoğru çekim oluşuyo viraj dışına. karşıdan gelen ikinci ile ....çok kötü yaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar