haksız olduğum konular var mıydı ?
seni tavlada yendim diye tavır yapmiiican di mi bana ?
![]()
Olar mı? Hemen üstadım moduna girdim farketmedin mi :cherry:
haksız olduğum konular var mıydı ?
seni tavlada yendim diye tavır yapmiiican di mi bana ?
![]()
Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olan Taşdemir'in polisten şikayetçi olmayacağını belirtildi.
Taşdemir, polisin 'Dur' uyarısına rağmen kaçmaya devam etti.
Bunun üzerine polis, önce havaya ateş açtı. Sürücünün tüm ikazlara uymaması üzerine Taşdemir'e polis tarafından ateş açıldı. Taşdemir, polisin ateş açması sonucunda sağ bacağından yaralandı. Yaralı, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülürek tedavi altına alınırken, hasta yakınları acil servise akın etti. Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olan Taşdemir'in polisten şikayetçi olmayacağını belirtildi.
"Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi görmekte olduğu iddia edilen"
dediğine göre bunu normal bir insan olarak değerlendiremeyiz.
maalesef delidir ne yapsa yeridir
durumu oluyor
yaptığı herşeyden ve verdiği her türlü zarardan tamamen sorumludur.
her psikolojik sorunu olan sapıtacaksa yandık...
Psikoljik açıdan rahatsız kişiler yaptıklarından sorumlu tutulmayıp rehabilite edilmesi amacıyla en yakın Ruh ve Sinir hastalıklarında tecrit altında tutulurlar...iyileştiğinde ise toplum içine bırakılır...
Türk Ceza Kanunları akıl sağlığı yerinde olanlar için geçerlidir...ok..:cat:
"Türk Ceza Kanunu" ceza ehliyetini ayırt etme gücü ve yaş bakımından özel şekilde düzenlemiştir. Ceza Kanununa göre, fiili işlediği zaman şuurunun ve harekatının serbestliğini kaldıracak surette akıl hastalığına tutulmuş olan kimseye ceza verilemez. Ancak, bu kimsenin serbest bırakılmasının tehlikeli olduğu mahkemece kabul edildiği takdirde, onun bir sağlık kurumunda tedavi edilmesi lazımdır. Sanığın akli durumu, ceza sorumluluğunu tamamen kaldıracak durumda değil, fakat önemli derecede azaltacak nitelikte ise, cezalarda belli ölçüde indirim yapılır.
Ceza Kanunu'nu iyi bilirim....
Psikolojik sorunları için psikoloğa gitmek ile psikiyatrik hastalık dolayısıyla devlet hastanesinden raporlu olmak arasında fark vardır.....ok..:cat:
yaptığı herşeyden ve verdiği her türlü zarardan tamamen sorumludur.
her psikolojik sorunu olan sapıtacaksa yandık...
Bence Burda Ikiside Haksız Ne Polis Haklı Nede Motor Surucusu ınsanlık Halıdır Kaza Herkezın Basına Gelebılır Allah Gostermesın Bende Motor Surucuyum O Kdar Hız Kımı Zamn Bende Yapmaktayım Ama Bırde Soyle Dusunmelı Sız Surucu Olsanız Yayaya Carptınız Psıkolojık Sorunlarınız Var Ehlıyet Vede Ruhsatınız Yok Ehlıyetınız Hıc Yok Varsayalım Bunlar Tamamen Varsayım E Polısde Pesınızde Beyler Sıze Seslenıyorum Bu Forumdakı Herkeze Lafım Polıslerın ılla Vurmasına Gerek Yok Her Gecen Polıs Vahsetı Oluyor 18 19 Yasında Genclerımız Kaza Kursununa Dehıl Zevk Kursununa Gıdıyor Bu Kısı Plakadan Sankı Yakalamıyacakmı Evının Adresıne Kdar Bulunur ılla Vurmasımı Gerekır Bacahına Dehılde Kafasına Geldıhını Var Saysak Onunda Bır Aılesı Var Tamm Kazamagdurununda Aılesı Var Ama Olan Olmus Surucudede Hata Var Ama Polısın Burda Hıc Bır ınsıyatıfı Yok . Ben Boyle Dusunuyorum Yoldan Gecen Polıs Olmus Bu Devlette
Bence Burda Ikiside Haksız Ne Polis Haklı Nede Motor Surucusu ınsanlık Halıdır Kaza Herkezın Basına Gelebılır Allah Gostermesın Bende Motor Surucuyum O Kdar Hız Kımı Zamn Bende Yapmaktayım Ama Bırde Soyle Dusunmelı Sız Surucu Olsanız Yayaya Carptınız Psıkolojık Sorunlarınız Var Ehlıyet Vede Ruhsatınız Yok Ehlıyetınız Hıc Yok Varsayalım Bunlar Tamamen Varsayım E Polısde Pesınızde Beyler Sıze Seslenıyorum Bu Forumdakı Herkeze Lafım Polıslerın ılla Vurmasına Gerek Yok Her Gecen Polıs Vahsetı Oluyor 18 19 Yasında Genclerımız Kaza Kursununa Dehıl Zevk Kursununa Gıdıyor Bu Kısı Plakadan Sankı Yakalamıyacakmı Evının Adresıne Kdar Bulunur ılla Vurmasımı Gerekır Bacahına Dehılde Kafasına Geldıhını Var Saysak Onunda Bır Aılesı Var Tamm Kazamagdurununda Aılesı Var Ama Olan Olmus Surucudede Hata Var Ama Polısın Burda Hıc Bır ınsıyatıfı Yok . Ben Boyle Dusunuyorum Yoldan Gecen Polıs Olmus Bu Devlette