Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlkbahar tebrik ederim seni, gün gelecek bütün insanlık motora binecek :cat: , kafanı çevirdiğin her taraftan egsoz sesleri gelecek, her yer çift teker gözükcek :cherry:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heryerde çift teker mi gozukecek... o zaman heryer/2 = 4 teker olur.. demekki heryerin yarısı 4 tekere tekabul edio.. 12000 tekerli motor varsa.. 6 bin tekerli araba olcak.. heryer = x ise heryer deki araba sayısı x/2 olacak.. ilginç saptama..
Mel-a-ku ve isatorun ne saçma şeyler yazdınız yahu :sunny:
İlkbahar sende öyle hemen kazandık zannetme, birçok insana anlatırsın güzel yanlarını, hemen bende alıcam derler, ertesi gün konuşursun annem karşı ,eşim karşı, zaten tehlikeli gibi bir yanıt alırsın. yani dereyi görmeden paçaları sıvama :king:
Doorusu benim kanıma bu iş bi anda giriverdi geçen hafta.. Evet, annem karşı, erkek arkadaşım karşı bi tek babam destekliyo saolsun.. Ama hepsi birden de karşı olsa alacam bu meretiiiiii!!!! :queen:
ilk baharin kanina isledigi iki kisiden biri benim digeri esim esim ilk defa motora bu haftasonu bindi ve kullandi. (motora kesinlikle karsidir ilkbahain almasindan yana degildi)2. gun cengelkoye beni arkasinda goturup getirdi superdi , ve sanirim yaz sonuna dogru birtane alicaz
İlkbahar sende öyle hemen kazandık zannetme, birçok insana anlatırsın güzel yanlarını, hemen bende alıcam derler, ertesi gün konuşursun annem karşı ,eşim karşı, zaten tehlikeli gibi bir yanıt alırsın. yani dereyi görmeden paçaları sıvama
Ben bunun örneğini çok gördüm. Çevremde aynı şekilde motora özenen ama bir sürü bahane bulup alamayan çok insan var. Bu insanların sayısı oldukça fazla. Bence motor tutuku işidir. Hayatta tutukunuzu hiçbir şekilde geri plana atmamanız gerekiyor. Hayat çok kısa çünkü. Motor tutukusu olanlar zaten kim ne derse desin hiçbir şekilde motordan vazgeçmezler. Ben motorsuz bir hayat düşünemiyorum ve bu tutkumun hiçkimse tarafından engellenmesine de izin vermem.
Önce bisiklet sonra motor 7 yaşımdan beri tutkuydu. Üniversite yıllarında bisikletim oldu. Şimdi de motorum . Keşke arabadan önce motor alsaymışım. Artık canım arabaya binmek istemiyor. Tehlikeli olduğu kesin, çünkü kaportamız yok pardon var; kendimiz.
benim kafama takılan bir konu var..yeni bir motor kullanıcısı olarak pek çok tavsiyeye kulak verdiğim gibi bir arkadaşımın bana başta enteresen gelen ama daha sonra çok haklı olabileceğini düşündüğüm bir uyarısı oldu oda motosikletle özellikle şehir dışında yada köy gibi yerlerde gezinirken uğrayabileceğim köpek saldırısı... belki güleceksiniz ama bu ciddi ciddi kafamı meşgul ediyor 50-60 km hızla giderken kocaman bir kangalın bacağımı kapması durumunda ne yapabilirim bilemiyorum...bu konuda deneyimi olan arkadaşım var ise ...lütfen deneyimini paylaşsın..
kuseyr@ bizim buralarda o dedigin olayı sürekli yaşıyoruz. Hareket halindeyken yavaşta hiçbir köpek şuana kadar ısırmaya teşebbüs etmedi. Ama tekme atmaya kalkışmak gibi hareketler yaparsan 1-köpege ısıracagı yeri göstermiş olursun. 2-Helebide düşersen. Ben panik yapmıyorum güvenli şekilde hızlanıyorum. Hele rahatsam birde aragazı yapıyorum o zevkli oluyor.
valla beyler gerçekten köpekler motorun sesine saldırıyop havlıyor ısırma gibi bir salaklık yapmazlar ama istisnalar kaideyi bozmazmiş benim chucky (pitbull) birgün elimdeyken geçen bir sucu arkadaşımızın üstüne atlayıp düşürmüştü :cyclopsani: ama çocük 40 la falan gidiyodu ama çok korktum ama panik falan yapmadan yavaş yavaş oradan uzarız ne yapalım :bounce:
benim bildiğimde tekerleklere karşı bir duyarlılıkları var bi deneyin bakın giderken havlayan köpek siz durunca susuyor köpeklerin tekerleklere karşı alerjileri var heralde :queen: