Herikiside birbirinden güzel duruyor tasarım olarak. Heriki markayada şahsen güvenim var iyi işler çıkarıyorlar.
Shark a karşı sempatim olduğundan ben Shark alırdım modeller arasında belirleyici bi fark yoksa diye düşünüyorum. Fakat bu model bana biraz rengarenk geldi.
Grafik detayları agv nin daha bütün duruyor. Birde ben paramı Fransa' dan sa İtalya' ya kaptırmayı tercih ederim ( gönül isterdi ki hiçbirine kaptırmayalım onlar bizden alsın

r: )
Yani hakikaten tam bi ikilemdesin
-Herikisininde sharp sonuçları aynı mı ?
-Herikisininde ağırlığı aynı mı ?
-Dikey ve yanal aerodinamileri (rüzgar dirençleri) aynı mı?( biliyorsun ki seyir halinde bazıları feci rüzhar direnci oluşturup bakışını bile değiştirebiliyor)
-Herikisininde kask içi ses izolasyonu aynı mı ?
-Herikisinde de DD kilit mi kullanılmış?
-Vizörlerinin açılma kademeleri eşit mi ( bence önemli bir kademede 3 cm açılırsa boş iş

)
-Görüş açıları aynı mı ? ( vizörden bakarmış gibi motosiklet kullanmak berbat bişey 1mm bile önemli benim için

)
-Hangisinin dış kabuğu daha ufak ? ( topcase e 2 tane scorpion sığabilirken, 1 tane schubert sığıyor

)
-Herikisnde de çene altı perdesi var mı ( çene kısmı epey alçalıyor olsada, rüzgar girecek biyer buluyor, önümüz kış

)
... ... bu tür detay yorumları bulmaya çalış bence ve öyle seç :cat:
Herşey eşitse geriye kara kaş kara göz kalıyor. Bu durumda agv nin grafikleri Sharkta olsa alırdım, yoksada renkli şey takmam ben

AGV alırdım