İki hemşerinin sıcak buluşması Eğmir Gölü

Eğmir gölünün resimleri çektikçe paylaşacağım onlardan sectıgım bazı resımler ateş yaktık patates közlerken halbukı goludekı cekmıştım ama (E_M_R_E_sen de kalmış resimler)Arkadaş emreyle sitede tanışıp sabah sularında ykm onunde buluştuk daha ılk buluşmamızdı ne o benı bılıyor ne ben onu orda tanışıp metin ustaya gıttık:cherry:

bende gecenlerde soner hocanın orda bır abıyle tanışmıştım sonra ostime gidip birde bahtım ne goreyım soner tanışıtgım adam megersem metin ustaymış azıcık ayar yaptı kız gibi motor dedı ordan aldık muayeneye ordan emnıyete derken saolsun arkadaş kullandı:queen:
sonra acemlıgımı ustumden attım sagolsun emre arkadaşımız cok yardım ettı yarım saat evının onunde gosterdı ordan eğmir gulune ındık sonra aldık elımıze telefonları ve resmımızı cektık nediyim dost gibisi bulunur tabıkı hemserın olcaksa ben emreyı ılk defa gordum bukadar sıcak kanlı samımı bır arkadaş ılk defa goruyorum umarım dostlugumuz olunceye kadar dewam eder.(E_M_R_E_sen&morveotesi)

Son düzenleme:
vay sagol kardeşim Allah razı olsun sende bi okadar iyisin.elimden geldigi kadar sana ögrettim ama oluyomuş dimi kardeş eve gittin gezdik :D oldu oldu süperrr ama yinede dikkati elden bırakma

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hemşerim acemilik başa bela trafikte dikkatli olun kazasız belasız sürüşler dileği ile..:rendeer:

oo ben olayı bitirdim diyorsun.. ama dediğim gibi yap ne olur. iyicepişmeden çıkma şu trafiğe.

bahsettiğim gibi. bir yanma hakkın var bu oyunda. bi kaza yaptın mı geçmiş olsun artık..

kazasız belasız keyif içinde sürebilmen, iyi dostluklar kurabilmen dileği ile :)

:d

oo ben olayı bitirdim diyorsun.. ama dediğim gibi yap ne olur. iyicepişmeden çıkma şu trafiğe.

bahsettiğim gibi. bir yanma hakkın var bu oyunda. bi kaza yaptın mı geçmiş olsun artık..

kazasız belasız keyif içinde sürebilmen, iyi dostluklar kurabilmen dileği ile :)

saol abi dedıgın tavsıyelere uyarım :cherry:

anammm yıbır'lara bak :cat: mahsusmu çekiyonuz len yıbır resimlerini ala alaaa :salut:
<<<<< bak ne yazıyo burda :salut:

şaka dedim valla. motosiklet dostluğu işte :cherry: kazasız sürüşler dilerim :)

cok hosuma gıttı bu bulusma bende bulurum bızım sehırden belkı bı dost arkadas ama suana kadar ters tepkı aldım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hemşeri dayanışması ha. Hadi bakalım muhabbetiniz bol olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar