iki gündür yollardayım....

harika bir gezi ve anlatım flim gibi okudum takip ettim tebrik ederim hep yolunuz bahtınız ve şansınızın açık olmasını sağlıkla dilerim mersinli kardeşlerimize selam olsun ...benim de bi parçam kardeşimde oralarda ama kader ayırdı bizi belki bir gün hem öz kardeşimi bulur hemde sizleri ziyaret ederim ! eğer kabul ederseniz sevgilerimle

alpercim gerçekten çok hareketli bi hafta geçirmişsin, 2 gün doyasıya gezip bu arada yeni bir yıla girmişsin. tebrikler.
derler ya yıla nasıl başlarsan öyle gidersin. desene bu yaşında motosikletten hiç inmeyeceksin!!!!!
anlatımın şiirler ve fotoğraflar hele hele en beğendiğim halkımızın ne durumda olduğunu vurgulaman sözlerin, baya bi düşündüm. ne kadar doğru yazmışsın

o yoksullukta ve imkansızlıkta bir kuran kursumu eksikti acaba? ne bir sağlık ocağı ne bir karakol ne bir haberleşme imkanı oralarda bir insan rahatsızlansa , hadi rahatsızlığı geçtim böcek bile ısırsa hastaneye yetişene kadar defalarca ölür , din gerekli ama önce hayatta kalmalıyız ve insanca yaşamamamız için gerekli olanlara sahip olmalıyız , temiz yürekli köylüler ve yörüklerden daha kendileri bile beton bir yapıya sahip olamadan dağın başına kuran kursu yapımı için kendilerinden para istenmiş , oldukcada fazla para vermişler , ama şimdi kapısından içeri bile giremiyor kızları türban takmadıkları için...yörük adamın türbanla işi ne "geçiden mi saklayacam anamı bacımı, gardaşımdan obamdan mı?" diyorlar..

tekrar tebrik ederim. ve bu güzel yazı fotoğraflar için teşekkürler.

Hocam bende kendime jinlunla arazi yapıyorum diyordum, senin yayla yolunu (gerçi ben yol filan göremedim) görünce utandım yani.
Ama keşke o midye dolma resimlerini koymasaydın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ODUNCU' Alıntı:
Hocam bende kendime jinlunla arazi yapıyorum diyordum, senin yayla yolunu (gerçi ben yol filan göremedim) görünce utandım yani.
Ama keşke o midye dolma resimlerini koymasaydın.

sanıyorum canın çekdi midye dolmayı? yada sevmiyosun? bilemem ama tadı mükemmeldi... :cat:

başkanım güzel yazmışsın gene ya :) arkadaşlar harika gezmişsiniz tebrikler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoruna sağlık çok güzel yazı olmuş

art-niyet' Alıntı:
sanıyorum canın çekdi midye dolmayı? yada sevmiyosun? bilemem ama tadı mükemmeldi... :cat:

Hocam sevilmezmi. Basıp İstanbula gidesim geldi sırf onun için. Yok buralarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar