İki Ayrı mesaj,aynı motor!!!

ilginç bir ilan motorlar aynı fakat farkettiysen egzostlardan biri yoshi diğeri devil şaşırtıcı geldi bana neyse sen ruhsat sahibi ile birebir görüş derim bide iyice araştır makinayı...

ben sana soliym nooldugunu

motor 18bindeyken adam ilan wermis... we otomatik guncellestirmeye almıs...
muhtemelen otomatik guncellestirmeden haberi yok...

22bine geldigine tekrar ilan wermiş.. bu kadar...

Evet motosikletler aynı plaka.....
Yanlız birisini gerçek sahibi vermiş..
Diğer ilanıda galerici vermiş...Km'de yanlış yazmış olabilir..
Galerici ona bakarsanız silindir olarakta 2 silindir (çift) yazmış..Ve
jantların rengide farklı..

birinde plaka zor okunmakla beraber aynı plaka.
km demekki atmasyon yada göstergeye bakmadan yazılmış.(muhtemelen 27 sinde km ye bakmadan yazmış.)
eksoz dışında ayrıca jantlarda değişmiş.
ustaya göstermeden alma bence.
önce galericideymiş sonra sahibine geldi ,yada biri galeriden alıp bir gün sonra pişman satıyor yada sahibi galeriden geri aldı vs vs.

birinde plaka zor okunmakla beraber aynı plaka.
km demekki atmasyon yada göstergeye bakmadan yazılmış.(muhtemelen 27 sinde km ye bakmadan yazmış.)
eksoz dışında ayrıca jantlarda değişmiş.
ustaya göstermeden alma bence.
önce galericideymiş sonra sahibine geldi ,yada biri galeriden alıp bir gün sonra pişman satıyor yada sahibi galeriden geri aldı vs vs.

bence de alacaksan dikkatli ol derim:bounce:

2003 model bi motor hayatta o km yi yapamaz sacmalik .ben bi sezonda o kadar gezmistim yahu...arkadasim trafik kayitlarina gore bu motor 2003 model gercei kaydi temiz ama muhtemelen bu motor esasli bi kAZA yapmis kazadan sonra iste canti egzostu falan degismis ve vermis galeriye galericide okutmaya calisiyor..atlama sakin burdan bile belli bu motor sakat alma..

sagolun arkadaslar zaten benımde hevesım kactı..herkesıde dıkkatlı olmaya cagırıyorum..

4bin km fark icin oynanmaz saatle.. ama sen kıllandıysan bulasma icin rahat etmez yoksa, hayırlısı nasip olsun

gazman arkadasım 22000 km 5 senelık motor ıcın cok fazla bı deger deıl ben 2007 hazıran ayında aldıgım motorla yaz boyunca 6000 km yaptım yanı motoru kısında kullansam benım ıcın 3 ayda 6000 12ayda(1yılda) 24000 yapar cok mu yanı 22000 km 5 senede

2003 model bi motor hayatta o km yi yapamaz sacmalik .ben bi sezonda o kadar gezmistim yahu...arkadasim trafik kayitlarina gore bu motor 2003 model gercei kaydi temiz ama muhtemelen bu motor esasli bi kAZA yapmis kazadan sonra iste canti egzostu falan degismis ve vermis galeriye galericide okutmaya calisiyor..atlama sakin burdan bile belli bu motor sakat alma..

hiç öyle deme ...
babamın araba 98 model ve daha 24 bin km de :queen::queen:
saatle oynanma gibi bi şey olmadı çünkü sıfır almıştık.

ilan numaralarına bakarsan biri diğerine göre neredeyse 1 yıl önce verilmiş ilan.
bu arkadaş galeriden almış bir müddet kullandıktan sonra satmaya karar vermiş.
tabi bu arada motoru satan galerici arkadaş ilanı silmeyi unutmuş :)
sen galericiyi ara istersen bir sor bakalım motoru ne diyecek?

Ben kasım ayında ilan verdim numarası 5.194.000 civarında galerinin verdiği ilan çok eski tahminen şahıs bir yıl evvel aldı 4000 km kullandı düştü egzozu ve jantları değiştirdi. yada egzozun sesini beğenmedi değiştirdi.

Ustaya göstermeden anlaşılmaz veya satıcıyı bi dinle bakalım ne diyecek.

Evet motosikletler aynı plaka.....
Yanlız birisini gerçek sahibi vermiş..
Diğer ilanıda galerici vermiş...Km'de yanlış yazmış olabilir..
Galerici ona bakarsanız silindir olarakta 2 silindir (çift) yazmış..Ve
jantların rengide farklı..

evet bende faark ettım bunları ama galerıcının verdıgını gormemıstım:cat:

hiç öyle deme ...
babamın araba 98 model ve daha 24 bin km de :queen::queen:
saatle oynanma gibi bi şey olmadı çünkü sıfır almıştık.
dostum ona bakarsan benim arabada 8 aylik suan 45000km de... benimki yanlizca bi fikir..ki insan motoru olunca yatirmaz onu..

gazman arkadasım 22000 km 5 senelık motor ıcın cok fazla bı deger deıl ben 2007 hazıran ayında aldıgım motorla yaz boyunca 6000 km yaptım yanı motoru kısında kullansam benım ıcın 3 ayda 6000 12ayda(1yılda) 24000 yapar cok mu yanı 22000 km 5 senede

dostum sen beni anlamadin..soyle dusun..22000\5=4400km yilda yapiyor yani sorarim sana sende bu tarz bi motor olsa yilda 4400km mi kulanirdin..? yahu bi bursa yapsan gitti 700km yani yalan soyluyorlar km si ile oynanmis.. demek istiyorum.. tekerin duz bassin dostum..

Son düzenleme:
valla öyle yada böyle bi alicengiz var bu işte hiç bulaşma derim başın ağrımasın :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar