İki 1000RR ve dağ yolları

Merhaba Arkadaşlar, Bu haftasonu yine Kızılcahamam taraflarında viraj yaptık biraz, kısa bir video yükledim. İyi seyirler...

Ses çok temiz rüzgardan etkilenmemiş mikrofon nasıl bir kamera yada tertibat acaba?

Siperlik cama, talih kuşu mıçmamış olsa idi eyii olcaadı:p (yada garibim bir kanatlı böcük niyazi olmuş)

Müzik eklemediğiniz için ayrıca teşekkür ederim:cat:.

Ses çok temiz rüzgardan etkilenmemiş mikrofon nasıl bir kamera yada tertibat acaba?

Siperlik cama, talih kuşu mıçmamış olsa idi eyii olcaadı:p (yada garibim bir kanatlı böcük niyazi olmuş)

Müzik eklemediğiniz için ayrıca teşekkür ederim:cat:.

GoPro Hero 2 kullanıyorum, ses önleyici herhangibir ekipman yok üzerinde. Motosiklet sürümü ile gelen koruma kabı ile depoya sabitliyorum.

Şans kelebeği tam yerine isabet etti, kaskın vizörünede bir kaç tane yapıştı yol boyunca :)

güzel ve zevkli olmuş ama peglerin ucundaki vidaları bidahakine sökün ki böyle adrenalinli ve tehlikeli durum yaşamayın, bende çok özeniyorum yolda viraj yapanlara ama bitürlü cesaret edemiyorum.

Bana kontrollü ve keyifli bir sürüş gibi geldi. Sürüş tarzınızı çok beğendim apaçilik yok, tehlikeli mi evet ama bir sağduyu da var, abuk subuk gaz açmalar bağırtmalar yok.100rr da ancak bu kadar makul kullanılır.

Kazasız dikkatli sürüşler..

güzel ve zevkli olmuş ama peglerin ucundaki vidaları bidahakine sökün ki böyle adrenalinli ve tehlikeli durum yaşamayın, bende çok özeniyorum yolda viraj yapanlara ama bitürlü cesaret edemiyorum.

Evet bu peg altında ki vidalar sıkıntı yaratıyor ama limit de olduğumuzu da gösteriyor bir şekilde bize, kararsız kalıyoruz biz de çıkartalım mı yoksa kalsın mı diye. Pist olanağı maalesef Türkiye'de çok sınırlı olduğu için güzel asfaltı olan yollarda viraj yapıyoruz biz de...

Bana kontrollü ve keyifli bir sürüş gibi geldi. Sürüş tarzınızı çok beğendim apaçilik yok, tehlikeli mi evet ama bir sağduyu da var, abuk subuk gaz açmalar bağırtmalar yok.100rr da ancak bu kadar makul kullanılır.

Kazasız dikkatli sürüşler..

Teşekkürler güzel yorumlar için.

Kesinlikle çok temkinli ve keyifli bir sürüş...Aşırı risk almak yok ve tecrubenin verdiği sağ duyu gördüm.Diger ss ci arkadaşların da örnek alması gerekir bu tutumu...
Yolunuz hep açık olsun.

harika bir video olmuş kullanım tarzınız ve öndeki ile de mesafenizi korumanız çok dikkatimi çekti.

daha nice yollar keyifle kullanmanız dileğiyle.

Çok beğendim. Ben virajlarda dimdikim bu sürüşün yanında:queen:

Şerit ihlallerini saymazsak temiz sürüş.:)
Ben virajları bulunduğum şeritte dönmeye özen gösteriyorum.
bişeyleri yanlış yapıp, istemeden yan şeride taştığım zaman kendi kendime kızıyorum.:)
yarın bigün sağı solu uçurum kayalık vs.. tek şeritli bi yolda taşarsak nolcak.

Şerit ihlallerini saymazsak temiz sürüş.:)
Ben virajları bulunduğum şeritte dönmeye özen gösteriyorum.
bişeyleri yanlış yapıp, istemeden yan şeride taştığım zaman kendi kendime kızıyorum.:)
yarın bigün sağı solu uçurum kayalık vs.. tek şeritli bi yolda taşarsak nolcak.

Haklısın ama bu yol tek yön (gidiş-geliş değil) ve daha hızlı dönmek istiyorsan diğer şeridide kullanman gerekiyor ara sıra (ideal çizgide dönmek için). Zira yol buna müsait ve asfalt kalitesi çok iyi ;)

Hangi lastik markasını ve modelini kullanıyorsunuz acaba ? Güzel sürüş...

Rabbim kazadan beladan korusun inşaallah hepimizi, güzel sürüş olmuş ben beğendim ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar