Ikarus sendromu

bu sendromun diğer adı:

5Bv5wF.jpg

Allah'tan ben çok mükemmelim.sendroma girmeden çıkarım :)

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
Söyleyecek pek bir şey yok aslında herkes kendinden bir nebzede olsa bahsedildiğini anlamıştır umarım.

çok faydalı bir paylaşım

herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

Az önce yazıyı okudum ve hemen gidip motorun kmsine baktım. :bounce: Tam olarak 5263 kmdeyim ve yazıda anlatılanların hepsini yaptığımın farkına vardım. :santa: Biraz düşününce ikarus sendromuna kafa tuttuğumun farkına vardım resmen, bu yazıyı motor kullanan kullanmayı düşünen herkeslere okutmak gerekir gerçekten.

Motosikleti
Rsv4+D250
geçen ki küçük kaza yapmamın sebeplerinden biride sanırım bu yazıyı okumamak neredeyse her motor kullanmadan önce okunmalı ilk 5 bine kadar

Acemilerin gaza gelip kaza yapmasına verilen bilimsel ad. Aslında motoru düzgün sürmesini bilen biri böyle sendromlar yaşamıyor. Tecrübeli kişi motorunun limitlerini çok iyi bilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu sendroma girdiğim virajdan 2 viraj sonra ilk kazamı yapmıştım on numara da ders olmuştu. ah er5 im cefakar er5 im :king:

Keşke İkarus kim ve sendrom adını hangi mitolojik hikayeden alıyor onu da anlatsaymışsın. Güzel bilgi teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylaşım için teşekkürler, faydalı.

Keşke İkarus kim ve sendrom adını hangi mitolojik hikayeden alıyor onu da anlatsaymışsın. Güzel bilgi teşekkürler.

fi tarihinde aynı adlı eleman uçarak güneşe gidebilecek kadar kendine güveni tam olmuş..

babası etme oğlum otur mıçının üstüne desede kanatlarının ''balmumu'' ndan olduğunu unutuvermiş ve malum sonla hikayesi bitivermiş :rendeer:

daniase den yeni mont alıp korumasız monta binen arkadaşlarada gelsin bu başlık

hatırlamak lazım. limitlerimizin farkına varmak da sorun olabiliyor. bunun için frenleme çalışması yapmak yaptırmak ve arada bir pistte yarışmak gerekiyor galiba. ancak bunlar hem önemsiz hem de çok maliyetli görünüyor. evet maliyetli yan çözülse de boyumuzun ölçüsünü alsak. ancak frenleme... kesinlikle şart hem motorun hem de kendi sınırlarımızı görebiliriz. keşke şile otobanında kapışma yerine frenleme kapışmaları yapsak pazar yerlerinde, geniş alanlarda... bir de zoru zorlamak için pistlerimiz olsa... herşeyden önemlisi sevdiklerimizi motordan dolayı üzmesek. Rabbimden tüm motorcuları korumasını diliyorum. inşallah kazasız hayırlı bir ömür ve hayırlı bir akıbet, amin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar