III. Ankara "4.44" Buluşması

Mozaik, Zeynel abi, siyah mı yoksa kırmızı Caponord mu bunalımına sokayım mı seni de? :mrgreen:

capo1.jpg

capo.jpg

Dur abi dur, zaten adamın kafası karışık :) En son benim yazımdaki gibi gidip tiportör alacak "hüleeaayynn :queen: " diyip.

Arkadaşlar bu mutlu gününüz de yanınız da olmak isterdim yalnız dün ayağım incildi o yüzden gelemedim.:pr: resimleri paylaştığınız için teşekkürler.

arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın bu aralar pek nete giremiyorum. ziyaret hakkında yazı yazamadım. öncelikle Alper ve Bora abiye sıcak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürler. güzel bir gün geçirttiler bize. keeway superlıght'ın hangi rengi olsun diye çok düşündüm ama karar veremedim. bu kararsızlık resimlerede yansıdı reklam ettiler beni :bounce:
bu arada ankara'lı motor severlerin mutlaka gidip görmeleri gereken bir yer 4.44 motor. alışverişin yanında güzel dostluklar kazanmaları için idaal bir yer.
emek 4.cadde 44 numara...
ayrıca gelen gelemeyen herkeze de katkılarından dolayı teşekkürler...

Son düzenleme:
grave naptın abi sen?
"kaweey" hangi marka :cherry:
"idaal" ve "herkez" de can alıcı zaten :p

Son olarak Alper kim? :silent:

Bu muhabbeti kaçırdığıma üzgünüm malesef... Birdaha ki sefere yine birlikteyiz dostlar. Bu arada Grave Keeway yakismis :p yeni nick'inde yakismis..

sağol just life....
gelmedin özlettin kendini. inşallah hafta sonu ankara da olursam yeni buluşmada görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar