Evet arkadaşlar bir buluşmamızı daha alnımızın akıyla yaptık. Önce Motomax bayisi olan 4.44'te birbirinden değerli 3 dostla tanıştık. Daha sonra da bizim mekanda (Asmaaltı) oturup çayımızı içip
2move arkadaşımızla tanıştık.
marcos ile
hido720 neden gelmedi bilmiyoruz ancak
just_life'ın kızlarla işi varmış

Ayrıca bu toplantıda aramıza bayiye gelen ancak cafe'ye gelmeyen
argalad da katıldı.
Bu resimde eski nickiyle
mb2908, yeni nickiyle
grave; Superlight 150 üzerinde nasıl durduğunu merak ediyor ve üzerine biniyor. Ben de bu anı ölümsüzleştiriyorum.
4.44'ün sahiplerinden
Tolga Abi, "kim önce çekecek" derken ben sürat felakettir dedim ve o çekti
Sanki bayi değil evsahibi edasıyla bizleri karşılayan
Tolga ve
Bora Abi'yi tek karede yakalamak istedim. Kendimizi hiç de müşteri gibi hissetmedik açıkçası. Sanki evlerine gelen bir misafirdik
Bora Abi'nin Aprilia Capanord'u. Hemen kapının girişinde. İnsan selam vermeden geçemiyor "kendisine".
Aklı başında scooter kullanıcısı taklidiyle
havayol nick'li arkadaşımız.
Super Sport'cu scooter'a binerse taklidiyle
havayol. Aldığımız duyumlara göre SSS diye bir tarz geliştirecekmiş. Super Sport Scooter
Aklımıza gelen her şeyi sorduk. Ama elbette ki sadece Keeway ya da sattıkları ürünlerle ilgili değil, motosiklet denilince aklımıza ne geliyorsa sorduk ve yıllardır dostmuşuz gibi cevaplar aldık. Kimse ayrılmak istemedi ordan zar zor topladım milleti. En son haydi çocuklar eve gidiyoruz dediğimde havayol, "bana ne ya daha ben Keeway Matrix'e binmedim" diyordu

Gerçekten doyamadık ve emin olun ki bir gün hepimiz "geçiyorduk uğradık" yalanını söyleyeceğiz. :cherry:
Bu toplantıyla birlikte Motosiklet.NET Ankara Grubu üyeleri son durumu:
Prometheus,
Mozaik,
just_life,
burakara13,
havayol,
grave (mb2908)
marcos,
hido720,
2move,
argalad