III. Ankara "4.44" Buluşması

Bu akşam saat 20:00'de yaklaşık 20 kişilik bir grupla,Asmaaltı Cafede olacağız, gelemak istiyenlere duyurulur.

terene 600 gelmek isterdim ama dün ordaydım yarında orda olcam biraz özletelim kendimizi diyorum...

şaka bir yana arkadaşlar yarın mozaik ve ben asmaltı' ndan gideceğiz 4.44'e. gelecek arkadaşlar en geç 16:15'te asmalatı' na gelirlerse iyi olur. birde kızılaydan gelecek akadaşlar ben geliyorum diye yazarlarsa ona göre bekleriz aksiliklere karşı...

16.15 değil 16.17 :p

Tenere600' Alıntı:
Bu akşam saat 20:00'de yaklaşık 20 kişilik bir grupla,Asmaaltı Cafede olacağız, gelemak istiyenlere duyurulur.
Havalar düzelsin de ortak geziler de düzenleriz :)

Prometheus, Bizim zaten her hafta gezen, bir grubumuz var sizlerlerinde katılımıyla oluşacak daha büyük geziler düzenlemek, bizleri mutluluk verir. :)

Arkadaşlar, eğer gelirken yanınızda Motosiklet.net çıkartması veya benzeri birşey getirirseniz kapıya yapıştıralım. Var mı öyle birşey?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Wee-Strom' Alıntı:
Arkadaşlar, eğer gelirken yanınızda Motosiklet.net çıkartması veya benzeri birşey getirirseniz kapıya yapıştıralım. Var mı öyle birşey?

Ben geldiğimde cebimde vardı , aklıma gelmedi , çıkartma duruyor bende verebilirdim.
Bugün gelince veririm çıkartmayı

Evet arkadaşlar bir buluşmamızı daha alnımızın akıyla yaptık. Önce Motomax bayisi olan 4.44'te birbirinden değerli 3 dostla tanıştık. Daha sonra da bizim mekanda (Asmaaltı) oturup çayımızı içip 2move arkadaşımızla tanıştık. marcos ile hido720 neden gelmedi bilmiyoruz ancak just_life'ın kızlarla işi varmış :p Ayrıca bu toplantıda aramıza bayiye gelen ancak cafe'ye gelmeyen argalad da katıldı.

00005770ag.jpg

Bu resimde eski nickiyle mb2908, yeni nickiyle grave; Superlight 150 üzerinde nasıl durduğunu merak ediyor ve üzerine biniyor. Ben de bu anı ölümsüzleştiriyorum. :p

00005782ml.jpg

4.44'ün sahiplerinden Tolga Abi, "kim önce çekecek" derken ben sürat felakettir dedim ve o çekti :p

00005815rv.jpg

Sanki bayi değil evsahibi edasıyla bizleri karşılayan Tolga ve Bora Abi'yi tek karede yakalamak istedim. Kendimizi hiç de müşteri gibi hissetmedik açıkçası. Sanki evlerine gelen bir misafirdik :)

00005822ms.jpg

Bora Abi'nin Aprilia Capanord'u. Hemen kapının girişinde. İnsan selam vermeden geçemiyor "kendisine". :p

00005791su.jpg

Aklı başında scooter kullanıcısı taklidiyle havayol nick'li arkadaşımız.

00005808gp.jpg

Super Sport'cu scooter'a binerse taklidiyle havayol. Aldığımız duyumlara göre SSS diye bir tarz geliştirecekmiş. Super Sport Scooter :p

Aklımıza gelen her şeyi sorduk. Ama elbette ki sadece Keeway ya da sattıkları ürünlerle ilgili değil, motosiklet denilince aklımıza ne geliyorsa sorduk ve yıllardır dostmuşuz gibi cevaplar aldık. Kimse ayrılmak istemedi ordan zar zor topladım milleti. En son haydi çocuklar eve gidiyoruz dediğimde havayol, "bana ne ya daha ben Keeway Matrix'e binmedim" diyordu :p Gerçekten doyamadık ve emin olun ki bir gün hepimiz "geçiyorduk uğradık" yalanını söyleyeceğiz. :cherry:

Bu toplantıyla birlikte Motosiklet.NET Ankara Grubu üyeleri son durumu:
Prometheus,
Mozaik,
just_life,
burakara13,
havayol,
grave (mb2908)
marcos,
hido720,
2move,
argalad

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
sonunda Ankara"da 10 kişiyi bir araya getirebilen pro"ya helal olsun diyorum yıllarını harcadı ama olsun ....:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
00005822ms.jpg

Hastasıyım !!!

Spool ile Bering eldiven vardı sadece. Kask ne demiştin? HJC ile Schubert var.

kaskın modeli lazım bana. hjc zaten var. cl-14 lazım bana. spool eldivenlerin tüm modelleri gelmiş mi peki?

Bunlarda benim objektife takılanlar :)

En hızlı fotoğrafcı düellosu :)
P1020305.jpg

Siyah mı Beyaz mı karar fotoğrafları, anket mi açsaydık? :)
P1020307.jpg

P1020309.jpg

P1020310.jpg

P1020308.jpg

"Gielera Runner da güzelmiş galiba" hatırası :)
P1020311.jpg

Dostlar biliyorsunuz kapımız her zaman açık, çay, kahve ve muhabbet her daim var.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar