II. Uluslararası Yatağan Motosiklet Festivali motokurt un deklanşöründen

Uploaded with ImageShack.us

Sevgili motokurt izleyicileri 6-9 Eylül 2012 tarihleri arası Yatağan belediyesinin " Hiçbir motosiklet gurubundan destek almadan" düzenlemiş olduğu II . Uluslararası STRATONIKEIA Yatağan motosiklet festivali tek kelimeyle mükemmel bir organizasyondu

Bu etkinkiği düzenleyen işlerinden fırsat buldukça festival boyunca bizi yanlız bırakmayan belediye başkanı sayın Hasan Haşmet IŞIK beye ,bütün katılımcılarla tek tek ilgilenen katılımcıları memnun etmek için ellerinden geleni ardlarına koymayan Belediye Meclis üyesi sayın İsmail GÖKTEPE beyin benliğinde isimlerini sayamadığım organizasyonda emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürlerimi iletirim.

Gezi turları, Kamp alanı,Tuvaletlerin temizliği,24 saat sıcak duş, kısacası tek kelimeyle mükemmel bir ortamdı, Tabii katılımcılarda gerçekten nezi insanlardı:cat:

Uploaded with ImageShack.us Festival alanına ilk geldiğimde karşılayan arkadaşlar giriş kaydımı yapar yapmaz hemen bir şişe soğuk su, Festival tişörtü kimlik kartı ve anahtarlık vererek çadır yeri gösterdiler
Hadi şimdi fotoğraflarla festivali izliyelim:cherry:

Uploaded with ImageShack.us Hemen arkadaşlarla tanışıp kaynaştık. Şaka bir kenarada motokurt olarakta bayağı tanınmış olduğumu farkettim. Tabii birazda havaya girdim:cherry: Yakup arkadaşımızın yanında oturan motorucu dede 150 lik scootr la festival festival gezen bir motorcuymuş

Çok güzel bir alan ve resimlerden de belli çok temiz ve bakımlı benım hosuma gitti kacırdığıma uzuldum sımdıden ınsallah seneye burada ve tum katılamayan motor sevdası dostlarımla orada bulusmak adına...

Sevgili arkadaşlar şimdilik yorum yazmayın, fotoğraflarda kopukluk olmasın...! Daha yükleyeceğim yüze yakın fotoğraf var şu an bir sorun oluştu şimdilik yüklyemiyorum sorunu giderir gidermez fotoğrafları yükleyeceğim o zaman yorumlarınızı bekliyorum şimdilik hoşçakalın

Daha yayınlanacak 95 harika fotoğraf var ama benim fotoğraf yayınlama kotam dolmuş onun için yayınlıyamıyorum ( bu konu hakkında çözüm üretebilecek arkadaş varsa bilgilerinden yararlanmak isterim hoşçakalın)

Daha yayınlanacak 95 harika fotoğraf var ama benim fotoğraf yayınlama kotam dolmuş onun için yayınlıyamıyorum ( bu konu hakkında çözüm üretebilecek arkadaş varsa bilgilerinden yararlanmak isterim hoşçakalın)

Erhan abi resimlerini facebook atın. chorme tarayıcısıyla resmin üzerine gelip sağ tıklayın resmin url kopyala deyin. Sonra forumda cevap yaz kısmındaki image botonundan resimlerinizi ekleyebilirsiniz. Yardımcı oladabildiysem ne mutlu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar