ihtiyar delikanlı mı ? Bu sitede çok sevilen Raptormu?

Motorcuların özde ne kadar kaliteli insanlar olduğunu bangır bangır ifade eden bu güzel site ve tüm mensuplarına selam ve saygılar. Arkadaşlar cruser tarzı bir motor almak istiyorum, 1993 kawasaki en 500 vulcan şu sıralar düşündüğüm en güçlü aday ama engin bilgi ve görüşleriniz ışığınde çin malları içerisinde farklı bir konuma sahip regal raptor class bir hayli kafamı karıştırdı doğrusu. Yeni ve sonsuz bir Çin Japon polemiği yaratmadan karışık kafam yön verebilirseniz minettar kalırım.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy::

Benim nacizane fikrim 1993 model bir motor almaktansa ...sıfır bir motor almak daha mantıklı..

:rendeer: hoşgeldin dostum
umarım cumartesi buluşmamıza gelir ve bizimle tanışırsın

Regal Raptor Al Tek GeÇerİm Çİnlİler Arasinda.muhteŞem Bİr Karİzmasida Var Ayrica.sadece Resİmlerİne Bakmayin Gİdİp Bİrde Yakindan GÖrÜn O Zaman Benİ Çok İyİ Anlarsiniz.

hoşgeldin arkadaşım :rendeer:

motor konusuna gelince regal raptor alanları memnun eden bi model kendi fiyat aralığında özellikle. ben 93 model yani 13 yaşında bir motor alacağıma raptoru tercih ederim. nedeni ise 13 yaşında motor büyük bi ihtimalle yıpranmıştır km si fazladır ve parçada sıkıntı çekebilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin arkadaşım:rendeer:
Kuru sıkı bilgi vermek istemem. Bence gönlün hangisinde ise onu al.Hangisini alırsan al. Şİmdiden hayırlı olsun.

ben kurusıkı olmayan bilgi veririm.alın bu makınayı........budur

hoş geldin.motor konusuna gelince bu biraz zevk meselesi ne istediğine karar verip öyle değerlendirme yapmalısın bence.tabi sitedeki tecrübelerden de faydalanarak daha kolay karar verirsin.

Halk arasında serseri olarak tanınan , fakat göründüğü gibi olmayan , Büyük Motosiklet ailesine HOŞGELDİN...

Dostum hoşgeldin, aslında ikimiz kafa kafaya verip saçları beraber döksek yeri var yeni, senin aklından geçenleri bende çok düşündüm, 10 yaşından büyük motormu yoksa regalmi diye, yaşı büyük bir motoru satmak zor olacaktır buna eminim, neticede ikiside zarar ettirir ama regal biraz daha avantajlı duruyor taze kan olmasından dolayı, bu işin sonuda şöyle biter, ikimizde regal alır ailenin tazeleri olarak cırıt atmaya başlarız bence, ya sence peki :)

hoş geldin, mt.izmir den selamlar.
sevgi ve saygıyla kal.

korkuluk' Alıntı:
... Arkadaşlar cruser tarzı bir motor almak istiyorum, 1993 kawasaki en 500 vulcan şu sıralar düşündüğüm en güçlü aday ama engin bilgi ve görüşleriniz ışığınde çin malları içerisinde farklı bir konuma sahip regal raptor class bir hayli kafamı karıştırdı doğrusu. Yeni ve sonsuz bir Çin Japon polemiği yaratmadan karışık kafam yön verebilirseniz minettar kalırım.

Arkadaş, hoş geldin. Regal Raptor (DADYW 250 ) hesaplı fiatı ile tatmin edici bir "cruiser" derim. Dilersen forum'da "motosiklet modelleri" bölümünde "Regal Raptor hakkında" başlığına bir göz at ..

çok değerli dostlar, sizler kadar değerli görüş ve önerileriniz tam tahmin ettiğim gibi beyin duvarlarımdaki malum basıncı dahada arttırdı:) cidden aranızda olmak ve birşeyleri paylaşıyor olmak çok hoş. Sanırım satın alma aşamasına kadar bir çoğunuzun yaşadığı kararsızlık sendromu devam edecek, ilginize sonsuz teşekkürler..

Sevgili korkuluk::tutkuy:: ailesine (tabii şimdiden Regal Raptor ailesine de) hoşgeldiniz.:cat: :rendeer:

selam ,hoşgeldin
eğer yeni başlıyor isen ve butcen kısıtlı ıse sana R&R oneririm.
harley haric 2000 öncesi motorlar benim kafamda soru işareti oldular ben şahsen cesaret edemedim. 2000 üstünede tecrubem ve param yetmedi..
su an 8 ay oldu 5000 km ye gelmek üzereyim (hicbir sorun yaşamadım.
Ama arada (torkdan dolayı) şeytan cc yi artık yükselt diyoo ama 1sene daha dinlemeyeceğim.
kararında başarılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar