İğrenç Bir Sorum Olacak

Başlarına gelmeden, savunucular klavye şovalyeliği yapan çok olur, bende onlardan biri idim, taa'ki başa gelip çekinceye değin

Hasılı kelam daralmış yola girişte hızımı düşürmüştüm, kurallara riayet etmeye özen gösterirken , manevraya mahal bırakmadan zartt diye önüme köpek çıktı, korna vs geçiniz, donkişot misali yolun ortasına dikildi, gerimde araç sert frenaj yapsa idim geridekilerin yaralanması kaçınılmaz, daralmış yolda manevra yapamam köprüdenmi uçayım?

50-60 ile seyr eder iken yola fırlayınca ön kaportadan çarptık, frenleme yaparak minimum hasar ile atlattık şu kadar masraf vs demek hoş değil ancak it yoluna devam etti, sanırım fazla yaşamamıştır, sahibi olduğunu sandığım çoban geriye baka baka ışık hızında sıvıştı.

Olay otomobil ile gerçekleşti, şuan aynı pozisyonda olsam yine aynı şekilde, tereddüt etmeden çarparım, bir hayvan ve sahibi olan hayvanoğlu yüzünden, yanımda bulunan kişilerin, gerimde seyr edenlerin, kılına zarar zeval gelmesini istemem, aynı durum motorda olsa kurtarmaya olmasza kaçınılmaza, örneği çok çokça üzücü haber okuyor duyuyoruz, elden geldiği kadar sıcak havalarda su eksik etmem, yemek artıklarını vs, sokak hayvanlarına dökerim ancak, savuuculukta bi yere kadar.

geçen akşam tamda bu olay başıma geldi. viyadük altından iniş yapıyordum 80 km hız vardı hız keserek iniyordum. yolun kenarında köpek yatıyordu.tam yanından geçerken havlayarak saldırdı ayağımı kapıyordu kapamadı istem dışı motor sola yattı. ilahi adaletmi bilmiyorum ama motor devrilmedi bayağı bir adrenalin yaşadım. ama ALLAH'a şükür düşmedim düşşeydim fena olurdu.

Kedi köpeği geçtim de geyik çıkarsa :sunny:

Ya At çıkarsa
Sürücü kadın :sunny:

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
gece 2 sularında arkamda nataşa vardı... kawa er5 ile eve yetişmeye çalışıyordum...:pl:
140 km civarı hızım... yol ortasında ölü bir kedi vardı...kediye 3-5 m kala fark ettim...
ama hiç telaş etmeden üstünden geçtim...
çukurdan tümsekten geçer gibi oldu... patır kütür geçtim... devam ettim yoluma...

Son düzenleme:
Kedi köpeği geçtim de geyik çıkarsa :sunny:

http://www.youtube.com/watch?v=VeY0J-z0hsY

Ya At çıkarsa
Sürücü kadın :sunny:
http://www.youtube.com/watch?v=RNB8LMxMOlY

O zaman arkadasa bu ozel giysiyi oneriyoruz. Tehlile aninda kollari acti mi tamamdir :farao::farao::pl::queen::queen::santa::flower::thumleft:

Yazdiklarim tamamen eglenme amaclidir. Umarim yuzunuzde ufak bi tebessum olusturabilmisimdir. Herkese iyi aksamlar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

Kaç kez düzenledim yazıyı video bir türlü olmadı arkadaş. Bende ki de ne şans :) Video yu bir de buradan koymayı deneyeceğim olmazsa linki de koyuyorum merak edenler bakar :)

http://www.youtube.com/watch?v=oSJWvXeXOqU

Son düzenleme:
Kediyi ezersinde, köpek seni yola serer bence, ha virajdaysan kedide seni serebilir. Allah göstermesin

100 le giderken yolun ortasında oturan bir kedinin üzerinden fazer ile düz geçtim. sadece zıplıyosun birazcık. biraz da gözyaşı... başka bişey olmuyor. yatık bir açıda kaydıracağına eminim.

arabayla viraj alırken tam virajın merkezinde bir köpecik çıktı karşıma hayvana kıyamadım direksiyonu kırdım hakimiyetimi kaybettim ve o esnada arkamdan gelen aracı gördüm bana çarpmasın diye gazladım ve yol kenarındaki tarlaya daldım ( o gün çooook şanslı günümdeydim ve o araç bana çarpmadı ve ben takla atmadım ) ve o gün bana çok iyi bir ders oldu ani hareketlerin büyük tehlike ve riskler doğura bileceğini öğrendim. o gün bu gündür yapa biliyorsam yavaşlamaya çalışıyorum ama asla kaçmıyorum...

Hayvan sever olarak bu durum beni çok üzüyor ama hiç bir şey insan hayatından önemli değil!!

köpeği geçtim bir arkadaş benim sıyırdığım kediyi ezmek zorunda kalmıştıda nasıl doluysa motor giderken sanki stopieyi fazla kaçırmışsın gibi takla atmıştı olay sırasında benden kediyi göremdiği içinde ne fren sıktı nede kaçış manevrası yapmıştı dümdüz giderken yaşandı bu kaza

Soğukkanlı olmak lazım. Korna ve selektöre abanıyorum ben genelde dikkat dağıtmak amaçlı.

Henüz herhangi bir taşıtla canlı ezmedim ama motosikletle özellikle geceleri 3-4 tehlike atlattım. Bakışı odaklamadan, fazla frene abanmadan kaçmaya bakmalı. Kilitlenip kalıyorlar farı görünce. Ben müsaitse geldikleri yönden kaçmaya çalıştım, hiçbiri geri dönerek kaçmaya çalışmadı. Geri döndükleri durumlar ancak başta seni fark ederse oluşuyor bu da bir tehlike oluşturmuyor zaten.

İşin olursa boyutuna gelirsek, kütleli bir motosikletle düz ve belli süratin üstünde giderken sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat virajda dik kalmak çok zor, gördüğüm kadarıyla böyle kazalar low-side ile sonuçlanıyor.

geçenlerde balıkesir bursa yolunda yağmur yeni yağmış yerler ıslaktı 120 ile giderken kangal büyüklüğünde bir köpek yola soldan sağa koşarak geçmek için bir depar attı o an ben gittim dedim, aynı şeyi saniyede bende düşündüm acaba çarpsam düşmeme toparlama ihtimalim varmı diye ama imkansız bence büyük bir köpek için, kedide devam edersin ama. frenlere asıldım arkası kaydı biraz sağ sol yaptı abs yok tabi öne çok asılamadım nasıl olduysa en fazla 1 cm ile kurtarmışımdır ben uçmaya hazırlandım ama muhtemelen hayatımı bile kaybedebilirdim o hızda yandaki kesen bariyerlere çarparak. allah korudu çok şükür. tabi bendede hata var o hızla yağmurda gidilmez ama değiştiremiyorum kendimi 200lede gittiğim oluyor yağmurda

ben genelde akşamları rastlıyorum bu duruma daha motosiklet le hiç ezmedim ama farı gorunce oyle kalıyorlar hızlıysam ortalayıp motoru duzleyip asılıyorum frene on teker disk kontrolu kolay ama arka panik frende pek sağlıklı değil zeten ben hız kesince hayvan kaçacak yer buluyor eger beni hiç görmezse buda genelde gunduzleri kaçmaya çalışıyorum

Bana ikikere dek geldi biri e5 te digeri caglayanda. E5 te sol seritte giderken kopegi 50 metre ilerde farkettim on ve arka freni kizaklimayacak sekilde frenlere asildim. Durana kadar hizim 15 km hiza kadar dusmustu ama carptim bi kere takla atti sonra kacti gitti. İkincisindede ayni olay oldu ben frenlere asildim kopegin burnunun dibinde durdum. Sonra bir kisi bana bagirdi gormuyonmu kopeegi diye. Bisey demeden yoluma devam ettim. Munkun oldugu kadar ileride olsun gozunuz. Biranda cikan kopege veya kediye yapacak bisey yok. Ama munkun oldugu kadar panik yapmamak ve kontrolu saglam tutmakta fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar