İftara kadar oyalanma gezisi; Ağva

Arkadaşlar dün öğleden sonra iftar saatine kadar vakit geçireyim diyerek Ağva yollarına düştüm.:) Bu sene hiç gitmemiştim gezi iyi geldi son gittiğimde Ağva içi yollar bozuktu şimdi yapılmış güzeldi.:cat:

Gidiş-geliş toplamda 133 km.lik gezim sorunsuz geçti yollar tenhaydı Ağva kalabalıktı.
Buyurun fotolar;

İlk foto cezaevi karşısındaki sapaktan-Kandıra'ya gitmeden bu yolu takip ederseniz daha az benzin harcarsınız:)

s6001510.jpg

Akçaova'ya varışım. Benim scooterin yanındaki Truva 125 lik cup sahibi ağabeyle konuştuk beni kahveye sohbet etmeye davet etti Ağva'ya gidiyorum akşamda iftara yetişeceğim diyerek yanından ayrıldım.

s6001511.jpg

Ağva'nın girişindeki dere

s6001512.jpg

Ağva'ya 15.35 te varışım soldaki yoldan Şile'ye gidiliyor

s6001514.jpg

Ağva'dan manzaralar

s6001515.jpg

s6001516.jpg

s6001519.jpg

s6001521.jpg

s6001522.jpg

s6001523.jpg

Kurtarma ekibi kıyıda bekliyor

s6001524.jpg

s6001525.jpg

s6001526.jpg

s6001527.jpg

s6001528.jpg

Deniz fenerini çekmeden olmaz :)

s6001529.jpg

s6001530.jpg

Ağva'ya motosikletinle gelen çoktu

s6001531.jpg

Bir markadaşın scooteri Kymco Xciting 250i

s6001532.jpg

Benim scooteri park ettiğim yer ve arka tarafta hediyelik eşya satan dükkanlar

s6001534.jpg

Tekrar oralarda gezintiye çıktım

s6001535.jpg

s6001536.jpg

Güvercini görmüşken fotoğrafını çekeyim dedim :)

s6001537.jpg

s6001538.jpg

Ağva'da 2 saat oyalandıktan sonra Kocaeli'ne hareket ettim

s6001542.jpg

Dönüş yolundan manzara

s6001544.jpg

s6001545.jpg

İyi seyirler...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eline saglık gördugum kadarıyla güzel bir gezi olmuş musait bizamanda bende gidim istanbuldayım uzak olmaz heralde:D

ağva istanbula yakın güzel yerlerden bitanesidir. Güzel gezi yapmışsınız :rendeer:

çok güzel yaaama oruçlu olup o denize girememek orda bi çay içememek kötü olmuştur

çok güzel yerlermiş keyifli gezi olmuş allah kabul etsin orucunuzu paylaşım için teşekkürler kendinizi çekmemişsiniz hiç :d

Markadaşım Toraman Bey :) ... İçinize sinsin. Çok güzel bir gezi olmuş. Saygılar...

Allah kabul etsin. Orucunuzu.:rendeer:

Amin sağolun..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 PM ----------

eline saglık gördugum kadarıyla güzel bir gezi olmuş musait bizamanda bende gidim istanbuldayım uzak olmaz heralde:D

Teşekkürler İstanbul'dan Ağva'ya özellikle motorlu gruplar halinde gelen çok oluyor tavsiye ederim.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 PM ----------

ağva istanbula yakın güzel yerlerden bitanesidir. Güzel gezi yapmışsınız :rendeer:

Teşekkür ederim.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 PM ----------

cennet mubarek......................

Dere, deniz, kum, ağaçlık bir arada olunca oraları gezmenin tadına doyum olmuyor.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 PM ----------

çok güzel yaaama oruçlu olup o denize girememek orda bi çay içememek kötü olmuştur

Teşekkürler yooo canım bir şey çekmedi gerçekten..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 PM ----------

Kadri Abi çok güzel bi gezi daha yapmışsın...

Sağolasın Anıl beğenmene sevindim.:rendeer:

Bu sene Kefken-Kovanağzı, Kerpe, Sarısu, Seyrek ve şimdide Ağva'ya gitmiş oldum ama Cebeci'ye kısmet olmadı. İnşallah bayramdan sonra o taraflara gelmeyi düşünüyorum.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 PM ----------

usta iyi gezmişsin
yola devam :rendeer:

Teşekkürler sizin kadar olmasa da fırsat buldukça geziyorum.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:19 PM ----------

çok güzel yerlermiş keyifli gezi olmuş allah kabul etsin orucunuzu paylaşım için teşekkürler kendinizi çekmemişsiniz hiç :d

Teşekkürler cümlemizin orucunu Allah kabul etsin.

Fotoğrafımı pek çekmiyorum benim tarzım böyle...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:27 PM ----------

Markadaşım Toraman Bey :) ... İçinize sinsin. Çok güzel bir gezi olmuş. Saygılar...

Eyvallah Ahmet Can markadaşım :) Beğenmene sevindim teşekkürler.:rendeer:

Kadri ağabey, merhaba.
Emekli adamsın, Kymco'n da var kim tutabilir seni. :)
Güzel bir gezi, fotoğraflar da güzel.
Uzun zaman oldu, görüşemedik.
Ramazan'dan sonra buluşalım, çay içelim.
Kendine iyi bak, gezilerinden bizi haberdar et.

Kadri ağabey, merhaba.
Emekli adamsın, Kymco'n da var kim tutabilir seni. :)
Güzel bir gezi, fotoğraflar da güzel.
Uzun zaman oldu, görüşemedik.
Ramazan'dan sonra buluşalım, çay içelim.
Kendine iyi bak, gezilerinden bizi haberdar et.

Merhaba İsmail
Öncelikle gezimi beğendiğin için teşekkür ederim.:rendeer:

Emekli adamım ama Kymco'mla bu sene istediğim yerlere kısmet olupta gidemedim bir türlü.:pale:
Ancak buralarda ufak çaplı geziler yaptım.

Evet dediğin gibi uzun süredir görüşemedik Ramazan'dan sonra görüşelim.
Çaylar benden.:)

Son düzenleme:
ağvayı çok severim harıka yerdır hafta sonu kalabalık oluyor biraz paylaşımınız için tşkler

ağvayı çok severim harıka yerdır hafta sonu kalabalık oluyor biraz paylaşımınız için tşkler

Yeşilçay ve Göksu derelerinin arasında Karadeniz kıyısında şirin tatlı bir yer olan Ağva'ya her sene en azından 1-2 kere giderim.:)

Yalnız 40 km. ilerideki Şile'ye gitmek bir türlü kısmet olmadı.:pale:
İnşallah birgünde oraya gideceğim.:)

Toraman abi çok güzel bir gezi olmuş, fotoğraflar da harika. Teşekkürler. (Ayrıca iyi bayramlar!)

Bir konuda fikrini alabilirsem çok süper olacak: :)

Ben de 41-77 üzerinden Selametli-Akçaova-Kefken yapmayı düşünüyorum. Bu rotaya ne dersin? Yol durumu nasıldır?

Bir de Kefkenden dönüşü de sahil yolu üzerinden Ağva-Teke-Kargalı-41-77 şeklinde yaparım diyorum. Kefken-Ağva arası sahil yolu hakkında bir fikrin var mı? Şimdiden çok sağol. :)

Toraman abi çok güzel bir gezi olmuş, fotoğraflar da harika. Teşekkürler. (Ayrıca iyi bayramlar!)

Bir konuda fikrini alabilirsem çok süper olacak: :)

Ben de 41-77 üzerinden Selametli-Akçaova-Kefken yapmayı düşünüyorum. Bu rotaya ne dersin? Yol durumu nasıldır?

Bir de Kefkenden dönüşü de sahil yolu üzerinden Ağva-Teke-Kargalı-41-77 şeklinde yaparım diyorum. Kefken-Ağva arası sahil yolu hakkında bir fikrin var mı? Şimdiden çok sağol. :)

emrello öncelikle gezimi-fotoğrafları beğendiğin için teşekkür ederim.:rendeer: Sağolasın..:)

Ben Kocaeli'nden Ağva'ya giderken hep aynı rotayı takip ediyorum. Yani; önce Kandıra yoluna giriyorum cezaevine geldiğimde ilk fotoğraftaki tabelada belirtilen Akçaova sapağına dönerek devam ediyorum sonra Ağva-Şile tabelasına göre Ağva'ya giriş yapıyorum. Şimdiye Kadar Ağva'ya geldikten sonra Şile sahil yoluna girerek aşağıdaki fotoğraflardaki yere kadar gelip geri döndüm; (devamını bilmiyorum :pale:)

s6000964.jpg

s6000965.jpg

Gördüğüm kadarıyla hem Şile-Ağva hemde Kefken'e gidilen sahil yolları gayet güzel ve birçok motosikletli tarafından kullanılıyor.:cat:

Kocaeli'nde öğrencilik yıllarımda bende çok giderdim; nostalji oldu.Paylaşım için teşekkürler...

emrello öncelikle gezimi-fotoğrafları beğendiğin için teşekkür ederim.:rendeer: Sağolasın..:)

Ben Kocaeli'nden Ağva'ya giderken hep aynı rotayı takip ediyorum. Yani; önce Kandıra yoluna giriyorum cezaevine geldiğimde ilk fotoğraftaki tabelada belirtilen Akçaova sapağına dönerek devam ediyorum sonra Ağva-Şile tabelasına göre Ağva'ya giriş yapıyorum. Şimdiye Kadar Ağva'ya geldikten sonra Şile sahil yoluna girerek aşağıdaki fotoğraflardaki yere kadar gelip geri döndüm; (devamını bilmiyorum :pale:)

s6000964.jpg

s6000965.jpg

Gördüğüm kadarıyla hem Şile-Ağva hemde Kefken'e gidilen sahil yolları gayet güzel ve birçok motosikletli tarafından kullanılıyor.:cat:

Çok teşekkürler cevabın için... :)

İnşallah havalar bozmadan o taraflara bir keşif gezisi yapayım diyorum. Benim "kaçış rotaları"nı bu senelik bununla kapatırız herhalde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar