sen pendik sahili bul...gerisini bulamaman imkansız..
Teşkkürler
sen pendik sahili bul...gerisini bulamaman imkansız..
İftarda orada olamam ama yaklaşık 1 saat öncesinde gelip kısa bir sohbete katılıp dönebilirim...
tabi gerek varsa bana...:joker:
İftarda orada olamam ama yaklaşık 1 saat öncesinde gelip kısa bir sohbete katılıp dönebilirim...
tabi gerek varsa bana...:joker:
Teşkkürler![]()
yarın benim kızın 5. doğum gününü kutlayacağız.6 dan gün alacak sıpam...:joker:.aslında bu gündü ama kadir gecesi sebebiyle erteledik..
yarın İftar öncesi yada olmasada sonrasında yanınıza uğramaya çalışırım..
Cihatı arar yerinizi öğrenirim...kaça kadar takılırsınız???
ben gelemeyeceğim büyük ihtimal... aile ilk defa bu hafta sonu tam kadro bir arada olacak..
iftardan sonra gel abi gelebilirsen?
10 dk sonra evden çıkıyorum, karar değiştirdim, Topçular arabalı vapuru ile karşıya geçeceğim.
o zaman uğrarsın ayaküstü abi, en azından tanışırız yüzyüzeaslında sahilde olacaz galiba...
malesef dragosa gelemezdim..dediğim gibi 10-15 dakikalığına kaçacaktım..hatta yola çıktım bir kaç sokak sonra aradım..ama sizde yola çıkmışsınız..
bende benimkilerle birlikte mahalledeki veletleri gezdirmek zorunda kaldım...:queen:

irtibat kuramadım . kuzenimin düğünü vardı .
nasip değilmiş düğün daha önemli hocam inşallah bi dahaki sefere ama işin düşer pendik kartal tarafına yada ekonomi finans borsa hakkında bi işin olur organizasyon yada toptan balon dilek feneri filan bu tarz işlerlede uğraşıyorum numaram 0538 213 77 85