İftar Yapıyoruz Tüm MT Davetlidir

arkadaşlar konu kısaca şöyle

ayın 28 i veya 4 ünde iftar etkinliği yapmayı planlıyoruz ancak 27 ve 28 i için bi kaç etkinlik daha olduğu için ben ayın 4 ü diye hesaplıyorum

mekan Pendik UZUNLAR KEBAP sahil şubesi

http://www.uzunlarkebap.com.tr/

mekan güzel ancak ayın en geç 28-29 una kadar genel hatlarıyla geleceklerin belli olması lazım ki yer ayırtılacak lütfen gelirim deyip gelmemezlik olmasın net cevaplar yazılsın işletme sahibide ekmeğinden olmasın

alman usulü türk usulü ne deniyorsa herkes yediğini ödüyor hoş sohbet güzel bi akşam geçirmek dileğiyle

fiyat ulaşım mekan fotoğrafları hakkında herşey sitede var

numaram 0538 213 77 85 tüm soru istek ve öneriler için arayabilir mesaj atabilirsiniz

NOT: ailem arkadaşım sevgilim eşim gelebilirmi gibi sorulara gerek yok herkese kapımız açık çekinme gücenme olmasın diye ufaktır büyüktür ben kendi kardeşimi ve kuzenimi getireceğim

saygılarımla:bestmt:

evet arkadaşlar listeyi güncel tutalım lütfen bu listeye göre rezervasyon yapılacaktır kimse zor durumda kalmasın güncel tutulsun lütfen

1-cd0345-kartal-3 kişi
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-

Ayın 4'ü olarak düşünülürse epey var daha yahu. Ayın 4'ünde 23:00-07:00 olarak çalısıyorum. o zamana kadar akşam ezan saati biraz daha geriye gelir zaten. O halde, bende gelebilirim sanırım. :thumright :thumleft: Ne olur ne olmaz, listeye eklemiyorum kendimi. Rezervasyon yapılacagı zaman bilgilendirirsen net olarak cevap vermek zorunda kalırım. :cat:

ya anadolu yakasında yada zaman uymuyo. ve yine o gün. yine haftasonu etkinliği! valla istifa edicem en sonunda haftasonu izin olan bi işe giricem :D

1-cd0345-kartal-3 kişi
2-darpgen - emre
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-

pendik mi.. la hüseyin ortada bir yer dedik istanbulun.. bize çok uzak :)

Ayın 4'ü olarak düşünülürse epey var daha yahu. Ayın 4'ünde 23:00-07:00 olarak çalısıyorum. o zamana kadar akşam ezan saati biraz daha geriye gelir zaten. O halde, bende gelebilirim sanırım. :thumright :thumleft: Ne olur ne olmaz, listeye eklemiyorum kendimi. Rezervasyon yapılacagı zaman bilgilendirirsen net olarak cevap vermek zorunda kalırım. :cat:

:) bekliyoruz :) kartal köprüsünden tem üzerinden daha hızlı gelip gidersin sanrım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

ya anadolu yakasında yada zaman uymuyo. ve yine o gün. yine haftasonu etkinliği! valla istifa edicem en sonunda haftasonu izin olan bi işe giricem :D

merhaba tolga bey hafta içi daha çok kişiye uymayacağı için bu günü seçtim yoksa bana her gün uyar :)

yetişebilirseniz çaya da bekleriz o akşam sanırım 12-1 e kadar oralarda olunur işi olan arkadaşlar dağılır olmayanlarla muhabbete devam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

pendik mi.. la hüseyin ortada bir yer dedik istanbulun.. bize çok uzak :)

abi valla sırf sizin içi daha yakın bi yer düşündüm araştırdım üsküdar beykoz tarafı kişi başı 50 yi buluyor yer sıkıntısıda var

2 seçenek var dragos sosyal tesisleri ve pendik dragosta 30 tl menü burası ne yersen ancak dragosa çevirebiliriz olayı hiç sıkıntı yok benim için ama arada 10 km den az fark var

sms bekliyorum abi işin yoksa hatta eğer sabah erkenden gelirsen akşama kadar dolaştırırım seni :) sen benden çok dolaşıyorsun ama :)

1-cd0345-kartal-3 kişi
2-darpgen - emre
3-ethemm76 - Ethem MUTLUCAN - Kocaeli - Karamürsel
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-

Saygılar :)

Motosikleti
SuZan
ramazan dolayısıyla 12 saat calısıyoruz sürekli. mesafede epey uzak ama du bakalım kısmet.

Allah kabul etsin şimdiden beyler...Hüseyin gardaş 26-27 tatilim ...28..29..30..31 de çalışıyorum...1 ağustos 15 ağustos arasıda yıllık izindeyim gelemem galiba...

katılıma bakılırsa bayaa ni cubufçuların iftar toplaşması gibi duruyor ?

Kocaeli İl Temsilcisi
keşke zaman olsada katılabilsem , benim pendiğe gelmem teravih namazını geçer hepinize hayırlı iftarlar, sohbetler.

1-cd0345-kartal-3 kişi
2-darpgen - emre
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-

Saygılar :)

ethem abisiz olmazdı zaten :) valla mutlu oldum abi saygılarımla :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

ramazan dolayısıyla 12 saat calısıyoruz sürekli. mesafede epey uzak ama du bakalım kısmet.

valla abi diyeceğim ertesi gün çalışmasanız size bi oda bi göz bi yer ayarlayayım misafir edeyim ama iş deyince kimsenin ekmeğine musallat olmak emri vaki yapmak istemiyorum

eğer vakit ayarlayabilirseniz aramızda olmanızdan çok mutlu olurum

saygılarımla

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Allah kabul etsin şimdiden beyler...Hüseyin gardaş 26-27 tatilim ...28..29..30..31 de çalışıyorum...1 ağustos 15 ağustos arasıda yıllık izindeyim gelemem galiba...

canın sağolsun abi memleketemi buralardamısın :)

sensiz tadı olmaz ama bi dahaki sefere inşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

katılıma bakılırsa bayaa ni cubufçuların iftar toplaşması gibi duruyor ?

cbf kullandığım için o başlıkta duyurumu yaptım ancak duyan duymayana söylesin sistemiyle herkes davetlidir motosiklet fark etmez :) olmasada olur bi mobiletlide gelebilir yani :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

keşke zaman olsada katılabilsem , benim pendiğe gelmem teravih namazını geçer hepinize hayırlı iftarlar, sohbetler.

zamanın varsa bekliyorum abi yoksa canın sağolsun :)

Pendik uzunlar heçen hafta gittiğimiz yer. Ayrıca istanbulun bir ucu. Daha orta bir yer olmalıydı. Bana çok yakın, gelmek mesele değil. Genele hitaben bir nokta seçmelisin. Vakit varken buluşma yerini maltepe bostancı kadıköy gibi daha orta biryerlere alabilirsin.

Pendik uzunlar heçen hafta gittiğimiz yer. Ayrıca istanbulun bir ucu. Daha orta bir yer olmalıydı. Bana çok yakın, gelmek mesele değil. Genele hitaben bir nokta seçmelisin. Vakit varken buluşma yerini maltepe bostancı kadıköy gibi daha orta biryerlere alabilirsin.

öneri ve tavsiyelere açığım aklımda dragos sosyal tesisleride var bu daha orta bi konumda ancak ulaşım olarak pendik ne kadar uzak görünsede daharahat ulaşımı var diye düşündüğüm için seçtim nede olsa karşıdan gelen arkadaşlar temden kartal yada kurtköy çıkışından çıkıp çok rahat trafiksiz gelebilir ve sakarya kocaeli tarafından gelecek olanlar içinde rahat olucaktır diye düşündüm

http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/Dragos.aspx

evet arkadaşlar o zaman listede isimlerin yanına dragos daha uygun olur yada pendik diye yazmanızı rica edeceğim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

evet arkadaşlar daha önceki buluşmalardaki yaşanan aksilikleri gördüm ve aklıma yanımda alet edavat getirmek geldi

ben yanımda bi kaç çeşit anahtar pense tornavida vs. şeyler olan bi kaç parça getireceğim ancak bence en önemlisi aktarma kablosu ne olur ne olmaz

lütfen katılım yapıcak arkadaşlar arasında aktarma kablosu olan varsa aküsü biten arkadaşlar olma ihtimaline karşı yanında getirebilirmi

saygılarımla

arkadaşlar konu güncel kimse yok gelecek sanırım

neyse ethem abi eğer gelirim dersen sen ben darpgen (emre) ve benim kardeşim bi arkadaşım ve kuzenim olacağız gibi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------

bu arada istiyorumki kaza yapan hayatını kaybeden tüm motorcu arkadaşlarımız abilerimiz için ve hayatını kaybetmiş yakınlarımız için eğer kur an okumayı iyi bilen bir abimiz varsa bi yasin okuyabilirmi kimse içinde sıkıntı olmazsa iftardan sonra duamızı edip anmış oluruz bende gelen kişi sayısına göre lokum getireceğim hem ağzımız tatlanır hemde etraftaki insanlara ikram ederiz eğer kimse için sıkıntı olmazsa ( ben okuyorum ancak çok yavaş sizi sıkmak istemem eğer kimse olmazsada çıkmadan evde okur gelirim arkadaşlar bi önceki etkinlikte samet abi yapmış sanırım böyle bi yasin okuması bence her buluşmada yapılmalı )

saygılarımla

1-cd0345-kartal-3 kişi
2-darpgen - emre
4--mevlut- - Mevlüt KUŞLU - TUZLA
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-

merhaba arkadaşlar yeniyim henüz cihat yakın arkadaşım (cd0345) onun davetlisi olarak motorum olmasada geleceğim inşallah bi kaç ay içinde de motor sahibi olacağım görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar