İftar sonrası turlaması

Bugün işten dolayı ben çıkamadım arkadaşlarda ses çık ayınca bişe yapmamışlar. Yarına yapacağız inşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:42 ----------

Eklenmek isteyen teli yazsın ekliyim whatsupa

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:34 ----------

Yok mu daha

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

Güzel bir buluşma arkadaşlar
gelmeyenler kaçırdı

butun gun oruc. iftarda super bir yemek. sonra motosikletle gezinti.. inanilmaz canim cekiyor. okadar keyifli gozukiyorki disaridan. ne yazikki mantigim reddediyor islami..

Şimdi girdik evlere
katılım sağlayan arkadaşlarla en kısa surede devamını getirelim derim

az önce konusunu açtım ama henüz çıkmamış ya da burdan devam ediyor :D çok iyi olur sanki =)

Adam konuyu o kadar çaktırmadan hortlatmış ki, son sayfaya kadar anlamadım, vallahi tebrikler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar
istanbulda oturan arkadaşlarla iftardan sonra turlama yapabiliriz diye düşündüm ramazan boyunca boş olan arkadaşlar buradan yazarak turlamak için arkadaş bulabilirler

bu akşam için ne diyorsunuz ?

Pazar akşamı marmara forum olabilir.

Forumdan birileri ile yapıldığında evet. Kendi grubumla yaptigimda gayet güzel oluyor aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar