İftar sonrası turlaması

Sonucu ben söyleyeyim 2-0 ispanya.

Zevkli mac olacağına inansam izleyeyim de hırvatistan maçında reklam çocukları yüzünden batırdık. Topçuluk yerine reklamcılığı secerlerse olacağı bu.

Velhasili, migros yaninda bulunan belturda buluşalım arkadaşlar gelmek isteyenlerle

Bilmiyorum yayın var mi ? Sorayim netten bakıp iletişim bilgilerine yazarım.buraya

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------

Televizyon yok arkadaşlar mac planı yapanlar kendi planlarına devam etsin.

DKN

iftar sonrası turlamasına barodi de gidiyor sanırım ?

eğer avrupa yakasında olucaksa bende katılırım hgs yok geri dönemem yoksa :mrgreen:

Bostanciyi şahsım adına anadoluda oturmaya rağmen bilmiyorum. Beltura bile ilk kez gittim geçen gün.

Bilmediğimden dolayı surasi burası buluşma alanıdır diyerek riske atmak istemedim.
Sizler buluşma yerini belirleseydiniz orada buluşulabilirdi. Bir de mac ispanyayla olunca izleyesim hic gelmedi açıkçası.

Bende Avrupa için bir atılım bekliyorum ama biz yakadan ses seda yok :))

19 haziran pazar akşamı bir buluşma yapmak isteyen varsa buraya yazsın akşam üzerine kadar yazanlarla kararlaştıralım.

Persembe gunu icin iftar veya iftar sonrasi plan yapsak (Anadolu yakasi) kimler katilabilir?
Sayıya gore rezervasyon yaptiririz. Iftar olmasa bile baska planlar yapilabilir.

Arkadaşlar iftar mı yapacağız. Toplu sürüş de yapar mıyız.

Eger katilimci olursa toplu sürüş de yaparız. Tatli da yeriz kahvede iceriz. Brooklynnn i dedigi gibi millet uykuda herhalde :)
Neyse çarşamba gunune kadar katilimci sayisi belli olursa uygun bi yerde iftar yada iftara katilmak istemeyip sürüse katilmak isteyen olursa ona goreplan yapariZ

Bana iftar sonrası sürüş artı bişeyler içip sohbet uyar ekleyin beni gençler

Çarşamba bana iftar sonrası sürüş uyar
Mekanı sizler belirleyin buluşalım cay içip tanışalım

Veyahut da ılıcaya kaçalım gene :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar