Iftar öncesi Kross Safranboludan

EVET DUKKANI IFTARA 1 SAAT ONCE KAPATMANIN BIR SIKINTISI SONUCU GECMEYEN 1 SAAT VE ACLIK BU NESEKILDE GECIRIRIM DIYE DUSUNURKEN MOTORUM GELDI AKLIMA VE DIREK DISARIDAYIM BIRAZ DOLASAYIM DIYE BASLADIGIM GEZIM KROSS A DONUSTU VE NE YAZIKKI DAGDA FAZLA GAZA GELMEMIN SONUCU GEMEYEN BIR SAATIM BIR ANDA GECEN 4 SAATE DONUSTU VE NEREDEYSE ANCAK SAHURA YETISECEKTIM

EVDEN OYLESINE CIKMIS OLMAM NEDENI VE YANIMDA KIMSENIN OLMAMASI SEBEBI ILE FAZLA FOTO CEKEMEDIM FOTOFRAF MAKINESINIDE ALMAMISTIM YANIMA TELEFONDAN RESIMLER BIRAZ KOTU AMA IDARE EDIN
SAFRANBOLUDAN SLM LAR HERKESE

aclıkgım gecsın dıye cıktım zatende bıraz fazla gaza geldım

krosun keyifiyle açlığı falan unutmuşsundur. sizin oralardan bol manzara resimli gezilerini bekliyoruz.

bora kardesım 45 DK ONCE CIKMISTIM AMA 4 SAATE ZOR DONDUM GERIYE NE ACLIK KALDI NE IFTAR SIMDI HAFTA SONU GEZIMINDE FOTOLARINI EKLEYECEGIM

oluyo bazen banada, vakit geçireyim diye çıkıyosun vakit geçmiyo. Ama geçen hanımın tarafını iftara çagırdıgımızda kaybolmuştum arazide o bayaa bi kötü oldu.
teşekkürler hocam

oluyo bazen banada, vakit geçireyim diye çıkıyosun vakit geçmiyo. Ama geçen hanımın tarafını iftara çagırdıgımızda kaybolmuştum arazide o bayaa bi kötü oldu.
teşekkürler hocam

teşekkürler hocam

oduncu kardesım gecmıs olsun gercektenmı kayboldun yoksa gaynanadan ve hanım tarafından kurtulmak ıcın kayboldum dıyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar