iftar fotoğraflarımızı paylaşalım (4 ağustos cumartesi)

İrfan'ım ellerine sağlık,yine güzel bir ortamdı.ama dikkat ediyorum fazla sohbet edip kaynaşamadan zaman bitiyor..bir ara bu toplaşmayı vakti bol zamana ayarlasak daha iyi olur.

resimleri bekleriz.

İrfan Hocam basta olmak üzere, tüm katılımcı arkadaslara güzel bir muhabbet için teşekkür ederim. Elinize saglik.

Evet arkadaslar saga salim evimize geldik karbonat ve japon karisimi benzin depopuzu eskisinden daha iyi yapti :) guzel bir aksamdi emegi gecen herkese tesekkurler

Evet arkadaslar saga salim evimize geldik karbonat ve japon karisimi benzin depopuzu eskisinden daha iyi yapti :) guzel bir aksamdi emegi gecen herkese tesekkurler

Ya yemek yiyemedin pideler harikaydı bari bi pideciye git yede teselli olsun hoş irfaninki gibi olmaz amaneyse

arkadaşlar gerçekten çok güzel bi etkinlik olmuşş..
fotolara baktıkça özendim hepinize..
bende çok gelmek istedim, kocaelideyim, fakat nöbet yüzünden nasip olmadı..
birdaha ki etkinliğe inşalah ..

Fırından yeni çıktı:)
008.jpg

Gemi muhabbeti başka oluyor.
009.jpg

Yemekler yenmiş,hazmetme aşamasına geçilmiş:) :)
010.jpg

012.jpg

Sonrasımı foto alamıyacak kadar meşguldük.:)
Gece saat 2:00 civarı eve girdim,bu arada tamer'e katılıyorum,şöyleki :)
Yemeğe öylesine odaklanılıyorki,sonrasında şişen göbeklerle muhabbet zor oluyor:) Bu tür toplaşmaları Ramazan ayı dışında da yapmamız lazimdır.:)

İrfan aynı İrfan milleti beslemiş yine...:p eline sağlık emeği geçenlere...:rendeer:

Ayağımıza sağlık. Bende çok gelmek istedim fakat kısmet olmadı. :(

vay çakçiki her Allahın günü Seyrantepedesin ...:p bu akşam too...:p

..............

topraam hastayım karizmana...:queen:

bir sürü resim var yükleyemiyorum kamyon gibi...işliyor..:pr:

Kocaeli İl Temsilcisi
Abi yıllardır bize ramazanlarda içli pide diye garip şeyler kakalıyorlarmış senin pideni yedikten sonraki fikrim. Sanırım içine sevgini de kattın :D:D:D.... Abim eline koluna yüreğine sağlık. süper 1 organizasyondu süper 1 geceydi. Katılan abilerimin kardeşlerimin tekerine sağlık umarım herkes kazasız belasız evine sağ sağlim varır. Racer200 lü arkadaşta 1 sıkıntı yaşamadan varmıştır umarım. seneye ramazanı iple çekiyorum :D:D..

Fotoğraflar upload oluyor sabredin :D

inşallah berkayım bonusum , seneye kim öle kim kala allah ömrü versinde bak ! geçen sene ramazan su gibi geldi geçti :) zaman çabuk geçiyor şaka maka bu iş galiba gelenekselleşecek sağ olalımda senye var daha :)

sağol varol :)

Kocaeli İl Temsilcisi

erol abi senle uzun zaman önce aramızda geçen bir diyalog olmuştu :) gerçeğe dönüşmüş olmasına sevindim zira sevdiğim saydığım ve tanışmayı istediğim büyüklerim arasındaydın , kısmet nasip bu zamanaymış , her daim yolun bu taraflara düşerse beklerim abim çok güzel oldu , görüştüğümüz dostlarla hasret giderirken yüz yüze görüşmediğimiz abi ve kardeşlerimizlede tanışmış bir nebzede olsa kaynaşmış olduk :)

eeee zaten amacımız bu değilmiydi bundan dolayı memnunum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

İrfan'ım ellerine sağlık,yine güzel bir ortamdı.ama dikkat ediyorum fazla sohbet edip kaynaşamadan zaman bitiyor..bir ara bu toplaşmayı vakti bol zamana ayarlasak daha iyi olur.

resimleri bekleriz.

bence çadırlı bir kaç gün konaklamalı olmalı ve düzenlenirken araya en az 20 gün konmalı ki hep bir araya gelebilelim mesela bayramdan sonra adapazarı festival alanında çadırla bir kaç gün olabilir agam ne dersin ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

arkadaşlar katılan katılamayan tüm gönül dostlarına güzel düşünceleri için çok çok teşekkür ederim elinize ayağınıza sağlık ..... resimleri görünce hakkaten güzelmiş ama araya daha uzun görüşebileceğimiz bir etkinlik şart bence :)

erol abi senle uzun zaman önce aramızda geçen bir diyalog olmuştu :) gerçeğe dönüşmüş olmasına sevindim zira sevdiğim saydığım ve tanışmayı istediğim büyüklerim arasındaydın , kısmet nasip bu zamanaymış , her daim yolun bu taraflara düşerse beklerim abim çok güzel oldu , görüştüğümüz dostlarla hasret giderirken yüz yüze görüşmediğimiz abi ve kardeşlerimizlede tanışmış bir nebzede olsa kaynaşmış olduk :)

eeee zaten amacımız bu değilmiydi bundan dolayı memnunum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

bence çadırlı bir kaç gün konaklamalı olmalı ve düzenlenirken araya en az 20 gün konmalı ki hep bir araya gelebilelim mesela bayramdan sonra adapazarı festival alanında çadırla bir kaç gün olabilir agam ne dersin ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

arkadaşlar katılan katılamayan tüm gönül dostlarına güzel düşünceleri için çok çok teşekkür ederim elinize ayağınıza sağlık ..... resimleri görünce hakkaten güzelmiş ama araya daha uzun görüşebileceğimiz bir etkinlik şart bence :)

sağol irfan gönüller bir olsun

@çoşkun çok güzel bir resim almışsın emeğine sağlık birde saçlarımı boyatsam senden çok daha genç olurum ;)

Kocaeli İl Temsilcisi
ulen çakçiki motoruna artcı olcam diye tırsıyon dimi itiraf et...:p canın motörün bozulur diye yusufluyon dimi...:p

yeni aldığın BMW ile geleydinya tosunum :cherry: çok mu yakıyor yoksa :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

Fırından yeni çıktı:)
http://s12.postimage.org/i0zpdrjbh/008.jpg
Gemi muhabbeti başka oluyor.
http://s12.postimage.org/75hi9wd59/009.jpg
Yemekler yenmiş,hazmetme aşamasına geçilmiş:) :)
http://s12.postimage.org/nqp4pk499/010.jpg
http://s12.postimage.org/4yriaksy5/012.jpg

Sonrasımı foto alamıyacak kadar meşguldük.:)
Gece saat 2:00 civarı eve girdim,bu arada tamer'e katılıyorum,şöyleki :)
Yemeğe öylesine odaklanılıyorki,sonrasında şişen göbeklerle muhabbet zor oluyor:) Bu tür toplaşmaları Ramazan ayı dışında da yapmamız lazimdır.:)

özer abi seni göremediğim zaman alerji oluyorum ne iş ? :cherry:

Evet ya pide yemek nasip olmadi motorla ugrasmaktan seneye artik nasipse :) yeni depo alacaz gibi gozukuyor kaynak pas yapiyormus yapistirici icin de teminat vermiyor tamirci depoyu yenileyecez gibi gozukuyor sanirim :-(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar