ideal kadın

crescentin yorumlarından biraz şuraya da geliyor: bir erkek yanında o zaman diğer herkesin gördüğünde vaov hatuna bak taş diyebilceği bir kadın olmalı. yani erkek yanındaki kadının güzelliğinden egosunu tatmin edebilcek hem de gurur duyabilcek ideal kadın bunu hissettirebilen kadın mı olmalı? yani hollywood filmlerinden fırlamış gibi olursa ideale çok yakın crescent öyle mi?

Her soyledigim bi dilimi, bi araya koydummu en ideali cikiyo. Ben demiyomki kadin boyle olmazsa isim olmaz diye. Arkadas en idealini sordu bende bence mukemmel olani yazdim. Cok guzel olmayan ama karakter ustunlukleri olan bi cok kiz arkadasimda oldu. Ayrica herkezin bi egosu vardir ve bisekilde tatmin eder yada etmeye calisir, bence anormal bisey degil. :) . Mesela insan cocugu icin istemiyomu desinler vay ne kadar saygili, yakisikli, guzel, okumus vs vs evladiniz var diye? Bu insanlari tatmin etmiyo mu? :) .

Her soyledigim bi dilimi, bi araya koydummu en ideali cikiyo. Ben demiyomki kadin boyle olmazsa isim olmaz diye. Arkadas en idealini sordu bende bence mukemmel olani yazdim. Cok guzel olmayan ama karakter ustunlukleri olan bi cok kiz arkadasimda oldu. Ayrica herkezin bi egosu vardir ve bisekilde tatmin eder yada etmeye calisir, bence anormal bisey degil. :) . Mesela insan cocugu icin istemiyomu desinler vay ne kadar saygili, yakisikli, guzel, okumus vs vs evladiniz var diye? Bu insanlari tatmin etmiyo mu? :) .

Hocam yanlış anlama,sataşmak veya tartışma çıkarmak için söylemiyorum.Son bölümde verdiğin örnek bence,erkeğin hanımına denk tutulacak bir örnek değil
''Mesela insan cocugu icin istemiyomu desinler vay ne kadar saygili, yakisikli, guzel, okumus vs vs evladiniz var diye? Bu insanlari tatmin etmiyo mu?''...işte bu örnekten bahsediyorum.

Hocam yanlış anlama,sataşmak veya tartışma çıkarmak için söylemiyorum.Son bölümde verdiğin örnek bence,erkeğin hanımına denk tutulacak bir örnek değil
''Mesela insan cocugu icin istemiyomu desinler vay ne kadar saygili, yakisikli, guzel, okumus vs vs evladiniz var diye? Bu insanlari tatmin etmiyo mu?''...işte bu örnekten bahsediyorum.

Ben evlenmek istedigim kadini yazmadim :cherry: . Tabii ki milletin karima bakip aklindan abuk sabuk seyler gecirmesini istemem. Ben genc adamim, aklimdan evlilik gecmiyo bile :cherry: . Benim anlattigim ideal kadin hafta sonlari gibi bos vakitlerde birlikte zaman gecirilicek ideal kadin ::158:: . Begenemediniz mi benim ideal kadinimi? ::151:: . Siz kendi ideal kadininizla evlenin, ben benimkiyle gonul eglendirmek istiyom yahu :cherry: . Zaten boyle kadin bulsam benle evlenmezki :cherry: . Oda kesin benle gonul eglendirmek ister, cunku ben ona gore hafta sonlari icin cok ideal bir erkek olurum :cherry: . Ben kadin olsam hayatta benle evlenmem zaten.

Neyse bu uzayacak :) . Ideal kadinimi elestirmeyin lutfen :cherry: . Beni elestirebilirsiniz, agrasifim, kompleksiliyim.... :cherry:

Ben evlenmek istedigim kadini yazmadim :cherry: . Tabii ki milletin karima bakip aklindan abuk sabuk seyler gecirmesini istemem. Ben genc adamim, aklimdan evlilik gecmiyo bile :cherry: . Benim anlattigim ideal kadin hafta sonlari gibi bos vakitlerde birlikte zaman gecirilicek ideal kadin ::158:: . Begenemediniz mi benim ideal kadinimi? ::151:: . Siz kendi ideal kadininizla evlenin, ben benimkiyle gonul eglendirmek istiyom yahu :cherry: . Zaten boyle kadin bulsam benle evlenmezki :cherry: . Oda kesin benle gonul eglendirmek ister, cunku ben ona gore hafta sonlari icin cok ideal bir erkek olurum :cherry: . Ben kadin olsam hayatta benle evlenmem zaten.

Neyse bu uzayacak :) . Ideal kadinimi elestirmeyin lutfen :cherry: . Beni elestirebilirsiniz, agrasifim, kompleksiliyim.... :cherry:

:mrgreen::mrgreen:

MkD

ideal kadının büyük motosikleti olmalı
daha sonra yaa banada şunu alsak ne güzel olur ama demi
diye motosiklet aldırmamaya çalışmamalı

ideal kadın gereksiz konuşmayan kadındır :)
aklıma bi fıkra geldi
iki kadın "SESSİZCE" oturuyorlarmış :))

İdeal kadın, giydiği şeyin yakışıp yakışmadığını 50 defa sormayan, biryere gidecekken evden zamanında çıkabilen ve bekletmeyen, birşey almaya karar verdiğinde gidip sadece o şeyi alabilen kadındır.Bu üçünü birden sağlayan bir kadın %70-80 oranında idealdir, iddia ediyorum!:cherry:

innowa kadın var kadıncık var derken? kadıncık dediklerin kimler kadın dediklerin kimler?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kadın dediğin motosikleti sevecek, artçılığı ve ahçılığı da iyi olacak.:p

gerçekten sağır ve dilsiz olmasını ister misiniz yanınızdaki kadının? hiç mi birşey bilmesi, hiç mi bir görgüsü bilgisi olmasın, ağzını kapasın insan değil ki o insan değil, konuşmadan etmeden cık bunu beğenmedim:/

:)
1067629coolstorybrosupep.gif

ona göremi motosiklet alıcaz ne alakası var onu çözemedim...ideal kadın neye göre amaç ne .....ve herkesin kendine göre seçimi vardır ortak noktada buluşulmaz....

gereksiz bir konu bence..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar