- Konu Yazar
ideal kadın nasıl olmalıdır? herkes kendi yaşadıklarından yola çıksın genel geçer şeyler olmasın, bu derin bir araştırma olsun dürüst olalım dalga geçmeyelim:bounce:
hehehe Elbruz abi döktürmüşsün çok beğendim :queen:
İdeal kadın motosiklete binsin yeter desem de inanmayın bence ideal kadın ya yok ya da ben daha göremedim :cherry:
Simdi birseyler karaliycam buraya ve banlanicam..
En iyisi kimsenin anlamiyacagi gibi yazayim...
Benim icin bir kadin ufak boylu ve kafasi küp seklinde olmali... :cherry:
Nedenini sormayin, burada acikliyamam...
Yoksa ömür boyu ban yerim....
Ben bu konuyu daha oncede uzun uzun dusundum. Soyliycem dalga geciyo sanmayin, yanlis anlamayin.
Bence ideal kadin 2006/2007 Kawasaki ZX10R gibi olmali. Baktimi gozleri parildiycak, ust tarafi genis, orta kismi ince, arka tarafi genis olacak. Olur olmaz problem cikarmiycak, yolda birakmiycak, dustumu kalkip yoluna devam edebilecek. Istediginde soyle dirsegini tanka koyar gibi kolunu omuzuna atip agar agar gezebilecen, istedigindede deliler gibi kendini saga sola atarak bagarta bagarta, dizleri yere surterek, cok suratli bi sekilde (gaza) basabilecen :cherry: . Soyle gectimi millet imrene imrene bakacak. Para harcayip guzel biseyleri alip verdimi performansi artacak :cherry: . Plastikleri sokup soyduktan sonrada hayran bi sekilde bakabilecen motorun, sanzimanin, sasenin guzelligine :cherry: . Yani asik olacan asik :rendeer:
Benim icin en idaeli bu, tabi herkezin farklidir tahminim.